Odoo Netwerk Nederland

“Odoo Partners en Odoo gebruikers verenigen zicht in Odoo Netwerk Nederland.”

Het Odoo Netwerk Nederland (ONN) is opgericht door 3 vooraanstaande Odoo partners in Nederland. Dit zijn Onestein, b-informed en Odoo Experts. Deze bedrijven zijn al jaren Odoo partner en hebben samen een enorme kennis van Odoo. Deze kennis gaan ze nu delen via ONN. Het platform voor de Odoo gebruikers in Nederland.

Wat is het doel van het Odoo Netwerk Nederland?

Odoo CMS- Sample image floating

Het Odoo Nederland Netwerk is eind 2015 opgericht en heeft als doel een onafhankelijk kennisplatform te bieden voor (nieuwe) gebruikers van de Odoo All-in One bedrijfssoftware. ONN heeft zich als doel gesteld om met dit platform innovatie binnen Odoo meer vorm te geven en in sneller tempo te kunnen ontwikkelen. ONN deelt kennis, gaat discussies aan en bouwt een netwerk van Odoo gebruikers op. Het belangrijkste daarbij is Odoo op een neutrale manier in Nederland te promoten en Nederlandse bedrijven en instellingen te helpen met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Wat heb jij daaraan?

Heel veel. ONN is opgericht voor jou. Wij bieden jou een platform waar je naartoe kunt gaan met al je vragen en ideeën over Odoo. Je maakt onderdeel uit van een Nederlandstalige community, waardoor het voor velen toch makkelijker communiceren is dan in het Engels. Je hebt contact met zowel Odoo partners als andere Odoo gebruikers. Je kunt meedenken en meesturen aan oplossingen welke voor de Nederlandse markt belangrijk zijn.

En door ons te verenigen wordt het makkelijker om het gesprek met Odoo zelf aan te gaan. ONN kan optreden als de verenigde Odoo partners en gebruikers en de belangen van deze groep behartigen.

Er is toch al een OCA?

Dat klopt helemaal. Vele Odoo partners en gebruikers hebben zich al verenigd in het de internationale OCA. Dit is de Odoo Community Association en deze vereniging is gevestigd in Zwitserland. Ook wij van Odoo Experts zijn lid van de OCA. Hoewel ONN zelf niet is gelieerd aan de OCA, zullen wij wel samenwerken. ONN is Nederlands gericht en helpt de Nederlandse Odoo enthousiasteling. Het gaat hierbij meer om het gebruik van Odoo. De OCA is meer technisch gericht en verenigd de Odoo programmeurs. De OCA stroomlijnt alle softwareontwikkeling van deze Odoo community en is  minder actief in het ondersteunen van de Odoo gebruiker.

Kan ik ook bijdragen?

Ja heel graag zelfs. Zoals als gezegd is het platform er voor jou en kun jij hier ook invulling aan geven en wellicht zelfs richting aan geven. Je kunt je kennis al delen door je aan te melden voor het forum en vragen te beantwoorden. Vind je het leuk om een blog te schrijven over je ervaringen met Odoo, meld je dan aan via de site van ONN. Heb de ideeën of tips voor ONN bezoek dan ook snel de website https://odoonetwerk.nl. We horen graag van je!

WE LOVE ODOO!!!

Aanmelden om een reactie achter te laten