Scan en herken nu met Odoo
Bespaar tijd met je boekhouding

Odoo is UBL Ready

Odoo Experts, de nummer 1 Gold partner van Nederland, heeft in nauwe samenwerking met go2UBL een unieke uitbreiding gemaakt op de Odoo boekhouding.

Alle ontvangen leveranciersfacturen worden automatisch omgezet naar een digitale UBL-factuur. Bovendien worden deze direct ingelezen in Odoo. Zowel je kosten- als logistieke facturen worden dus geheel automatisch aangemaakt. Bestaat de leverancier niet? Geen probleem! Odoo maakt deze zelf aan op basis van de KvK-gegevens, ontvangen van go2UBL.

Je facturen zijn zo dagelijks helemaal bijgewerkt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over leveranciersfacturen die je bent vergeten in te voeren in de Odoo boekhouding, die anders zouden kunnen zorgen voor financiële verrassingen. Bovendien bespaar je veel tijd en werk omdat handmatig inboeken niet meer nodig is. Dit allemaal door een eenvoudige uitbreiding van Odoo.

go2UBL

go2UBL

De UBL-module voor de Odoo boekhouding maakt slim gebruik van de dienst van go2UBL. go2UBL is dé specialist in het omzetten van een PDF-factuur naar een digitale factuur. Een geavanceerde koppeling zorgt ervoor dat Odoo geen ingewikkelde OCR-software hoeft te gebruiken voor het scannen en herkennen van facturen. Odoo maakt simpelweg gebruik van de UBL-dienst van go2UBL om dit op te lossen. 


De dienst van go2UBL is uniek in zijn soort. Door een uiterst hoog succespercentage van bijna 99% onderscheiden ze zich van de Exact Scan en Herken en de diensten van Basecone. Dit hoge succespercentage wordt behaald door de nacontrole door echte mensen. Als de computer de factuur of kassabon niet kan lezen, zorgen zij ervoor dat er toch een digitale UBL-factuur wordt teruggestuurd om te verwerken in Odoo. Dit hoge percentage en de nacontrole door echte mensen maakt deze oplossing zo uniek. Hierdoor is het bijna niet meer nodig om je aangemaakte facturen te controleren.

Meer informatie over go2UBL, bezoek de website: www.go2ubl.nl
Odoo is UBL Ready

Ontvang de factuur van je leverancier

Je leverancier stuurt de factuur naar een e-mailadres in je eigen Odoo.

Verwerk direct of stuur go2UBL

Kan Odoo niet direct een factuur maken? Dan stuurt deze de factuur door.

go2UBL converteert de factuur naar UBL

go2UBL converteert de
PDF-factuur naar een digitale
UBL-factuur.

Maak je factuur in Odoo

De digitale factuur wordt automatisch verwerkt in Odoo.

Zo werkt het

Vraag aan je Odoo partner om de UBL-module van Odoo Experts te installeren. Daarna neem je contact op met go2UBL. Zij bezorgen jou een aantal login gegevens die je in Odoo invoert. Vervolgens maak je in Odoo een e-mailadres aan. Dit e-mailadres zullen de leveranciers gebruiken om hun facturen naar te mailen. Ook zal de UBL-module ervoor zorgen dat de juiste BTW-tarieven aan de juiste facturen worden gekoppeld.

Zo simpel is het! Je leveranciers kunnen hun facturen nu naar jouw aangemaakte e-mailadres verzenden. Odoo gaat hier automatisch mee aan de slag en verwerkt je facturen digitaal. Vervolgens zie je vanzelf dat de inkoopfacturen worden aangemaakt ter controle.

Digitaal je facturen verwerken: eenvoudig, slim en snel met Odoo!

Mogelijkheden

Odoo Experts heeft een Odoo App ontwikkeld die eenvoudig is in gebruik. De app neemt veel handmatig werk weg en geeft je zo meer tijd en ruimte voor andere, leukere, zaken. Mogelijkheden zijn o.a.:

 Automatisch verwerken UBL-facturen

 Verwerken van PDF-facturen

 Verwerken e-mailfacturen

 Verwerken van kostenfacturen

 Verwerken van logistieke facturen (met inkooporder)

 Verwerken van kostenfacturen (zonder inkooporder)

 Factuur PDF wordt digitaal gekoppeld als bijlage

 Verwerken van meerdere facturen in één e-mail

 Blacklist voor e-mail afzenders en factuurbijlages

 Automatisch aanmaken van nieuwe leveranciers op basis van KvK-gegevens

 Bijwerken van leveranciersgegevens op basis van KvK-gegevens

 Matchen van juiste leverancier op basis van KvK- en/of BTW-nummer

 Boeking op standaard in te stellen kostenrekening per leverancier

Aanmelden om een reactie achter te laten