Laat je door je ERP Systeem informeren!

Erwin van der Ploeg

Hoe blijf je op de hoogte van belangrijke zaken?

stel eenvouding notificaties in

Ik ben manager en wil graag op de hoogte blijven van een aantal zaken. Mijn accountmanagers zijn in gesprek met een aantal interessante prospects. Ook ben ik geïnteresseerd in de voortgang van een nieuw product wat we momenteel ontwikkelen.

Veel interessante dingen, wat vaak leidt tot een overvloed van informatie. Niet alleen van waar ik om gevraagd heb, maar gelijk van alle lopende acquisitie trajecten en alle projecten. En dat wilde ik nou juist niet!

Is dit herkenbaar? Je wilt op de hoogte blijven van alleen de onderwerpen die je belangrijk vindt? 

In de ERP software van BAS Solutions, kunt je precies aangeven welke prospect of welk project je wilt volgen. Eenvoudig door te klikken op de knop volgen. Je kunt vervolgens aangeven, wanneer je van de software een bericht wilt hebben. Wilt je alleen een bericht als de prospect is gewonnen of het project is afgerond, dat kan. Maar je kunt ook instellen dat je een melding wilt ontvangen als de status van een prospect of project veranderd. Deze notificaties zijn geïntegreerd in alle modules van het ERP Systeem.

Je hebt het zelf onder controle. Je krijgt de meldingen die je wilt en niet meer dan dat. Je krijgt de meldingen keurig op je dashboard, maar indien nodig stuurt het ERP systeem het bericht ook per e-mail.

Maak het voor jezelf overzichtelijk en zorg dat jij bepaald welke informatie je wel of juist niet wenst te ontvangen.

Ik ben benieuwd hoe jij nu grip houdt op alle processen. Hoe zorg je ervoor dat je tijdig geattendeerd wordt op voor jouw belangrijke informatie. Hoe doe je dat nu? Hoe ziet jouw ideale oplossing eruit? Laat onderstaand een reactie achter.

Nieuwsgierig geworden naar Odoo?

Probeer het dan zelf gewoon eens uit.