Barracuda Uninc

Aanleiding

Barracuda Uninc Beheert de promotie marketing budgetten van grote merken in Nederland, zoals Lipton Ice, Red Bull en Ben & Jerry’s. Voor deze merken voeren zij dagelijks door heel Nederland promotionele acties uit. Voor deze acties maakt Barracuda gebruik van een pool van vaste medewerkers en oproepkrachten.

Uitdaging

Voor promotie marketing bestaat geen standaard software pakket en dus hadden we een enorme uitdaging te pakken. Al snel was duidelijk dat de ontwikkeling behoorlijk groot zou zijn en niet was beperkt tot enkele aanpassingen in Odoo. De uitdaging zat veel meer in vertrouwen dat het mogelijk was de software te maken. Hiervoor hebben wij een Agile (scrum) aanpak gebruikt. Korte sprints met telkens meetbaar en zichtbaar resultaat.

Oplossing

Het gehele systeem van beheer van budgets, plannen  van mensen en transport in ontwikkeld door Odoo Experts. Voor de werknemers onderweg op een actie, is een speciale mobiele promo portal ontwikkeld, waarmee de backoffice in direct contact staat met de werknemers.

Resultaat

"Met het nieuwe systeem hebben we een moderne applicatie waarmee we eenvoudig onze promotie marketing tot in de detail kunnen plannen. Via de promoportal zijn medewerkers eenvoudig op de hoogte van de acties en kunnen ze feedback geven over de uitvoering. Al deze informatie hebben wij ondergebracht in een centraal systeem, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen"

Stéphane Lorent, directeur Barracuda Uninc

Over Barracuda Uninc

We're a bunch of nice guys, having a good time. Swimming the seas of "meaningful marketing". So, give us a big challenge and we’ll take the bait.

We believe in fishing where the fish actually are, not where they might be. Through digital, experiential, and classic channels, our goal is to drive massive impact. Of course, clever copy and pretty pictures never hurt.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook

Nieuwsgierig geworden naar Odoo?

Probeer het dan zelf gewoon eens uit.

Schrijf een reactie

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.