SportsPlus

 

Aanleiding

SportsPlus is een nieuw opgericht bedrijf wat reclame minuten verkoopt tijdens sportwedstrijden. Voor de ondersteuning van de verkoop was SportsPlus op zoek naar een intuïtief CRM en verkoop systeem. Omdat Odoo Experts in staat was de Odoo Apps, Odoo CRM en Odoo Sales uit te breiden met een verkoop dashboard, is de keuze op Odoo gevallen.

Uitdaging

De inkoop en verkoop van reclame minuten is een dynamische proces. SportsPlus heeft Odoo Experts benaderd om overzicht te krijgen in de beschikbare ingekochte minuten en de nog beschikbare te verkopen minuten.

Oplossing

Odoo Experts heeft hier een overzichtelijk dashboard voor gemaakt met alle komende evenementen waarvoor boarding reclame wordt ingezet. Met duidelijke meters is het direct inzichtelijk hoeveel minuten er beschikbaar zijn per wedstrijd en hoeveel daarvan al is verkocht. Het management van SportsPus heeft in Odoo tevens eenvoudig inzicht in de omzetten per evenement.
 

Resultaat


“ Met Odoo heb ik een eenvoudig CRM systeem, voor de verkoop van onze boardingreclame. Het voor ons gemaakte wedstrijden dashboard is precies wat we zochten”

Koen in ’t Veld, Sales manager SportsPlus.


Over SportsPlus

SportsPlus is het jongste sportmarketingbureau van Nederland en biedt bedrijven de mogelijkheid om zichtbaar te zijn middels LED boarding tijdens voetbalwedstrijden in o.a. de Eredivisie en andere sportevenementen.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook


 

Nieuwsgierig geworden naar Odoo?

Probeer het dan zelf gewoon eens uit.

Schrijf een reactie

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.