Smoke4Fun zocht en vond haar gewenste alles-in-één oplossing.

Smoke4Fun is een familiebedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel dat is uitgegroeid van een kleine webshop tot een groothandel in e-liquids en e-sigaretten. 

Doordat Smoke4Fun veel tijd kwijt was aan het onderhouden en updaten van verschillende softwarepakketten en de onderliggende interfaces, gingen ze een aantal jaar geleden op zoek naar een alles-in-één systeem en kwamen ze bij Odoo uit. Doordat ze in de online demo-omgeving van Odoo niet alle vragen beantwoord kregen, werd de hulp van Odoo Experts ingeroepen.

Na de toenmalige werkwijze te hebben geanalyseerd, werd er gekeken hoe Odoo hierin de oplossing kon vormen. Verschillende Odoo Apps (zie onderaan dit bericht) werden geïnstalleerd en voor de bedrijfsspecifieke processen werd maatwerk ontwikkeld.

Zo werd er een koppeling met Multisafepay gerealiseerd voor het verwerken van online betalingen, moesten actuele voorraadstatussen weergegeven worden zodat producten die niet op voorraad zijn niet besteld kunnen worden en werd er een koppeling met DHL Parcel voor het versturen van pakketten gemaakt.

Met deze aanpassingen is door Odoo Experts voor Smoke4 Fun de alles-in-één oplossing voor al haar bedrijfsprocessen gerealiseerd waar ze naar op zoek waren. "Odoo Experts kunnen we zeker aanraden, ze denken goed met je mee en kijken naar oplossingen die passend zijn." aldus Roy van der Leeuw, directeur van Smoke4Fun.

Smoke4Fun zocht en vond haar gewenste alles-in-één oplossing.
Erwin van der Ploeg 7 september, 2020
Deel deze post
Aanmelden om een reactie achter te laten