Odoo Apps

Erwin van der Ploeg

Odoo is geen nieuwe speler meer in de business software markt. Odoo heeft ieder jaar een nieuwe versie waarin ze laten zien dat zij voorop lopen in innovatie. Odoo is in staat om zo snel nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan de software, omdat ze gebruik maken van een modern en uiterst flexibel framework. Er wordt veelvuldig gezegd dat Odoo niet alleen een heel goed ERP systeem is, maar ook een geweldig ontwikkel platform.

En omdat Odoo een geweldig ontwikkel platform is en daarbij open source is, worden er door de Odoo community allerlei nieuwe functionaliteiten ontwikkeld in de vorm van een Odoo App. Al deze modules zijn gratis of betaald beschikbaar via de Odoo App Store

Wij maken graag een overzicht van de Odoo Apps die onze aandacht hebben getrokken.

Odoo Voip

Integreer je telefooncentrale

Met de Odoo Voip App kun je een connectie maken met een Asterisk Voip telefooncentrale. Deze module is ontwikkeld voor versie 8 van Odoo. In versie 9 Enterprise is deze module standaard, zonder meerkosten, opgenomen.

Met de module kun je via het pakket eenvoudig relaties bellen, telefoongesprekken ontvangen en gesprek notities loggen. Een zeer handige module die het mogelijk maakt je telefooncentrale te integreren met Odoo.

Module ontwiikeld door: Odoo S.A.

Download in de Odoo Apps store

De A-Z Reporting tool

Beheer nu zelf de lijstweeergave layout

Een veel gestelde vraag van klanten is het zelf kunnen instellen van de kolommen van de lijstweergave. Deze module maakt het mogelijk. 

Je kunt nu eenvoudig aangeven welke kolommen je wilt zien en in welke volgorde. Heb je de juiste rechten dan kun je deze lijstweergave aanpassen. Je kunt deze aanpassen voor iedereen, maar ook een persoonlijke weergave maken.

Module ontwiikeld door: Techorg

Download in de Odoo Apps store

Odoo-Amazon Connector

Beheer alles met odoo

Verkoop je via de Amazon Marketplace dan is het zinvol om Odoo te integreren met Amazon. Deze zeer uitgebreide Odoo App maakt de koppeling mogelijk. Met deze Odoo App kan je alle handelingen verrichten en beheren vanuit Odoo.

De Odoo Amazon-connector App automatiseert de essentiële bedrijfsprocessen en elimineert de noodzaak voor het handmatig invoeren van gegevens in Odoo door een bidirectionele gegevensuitwisseling tussen Amazon Marketplace en Odoo. Ook bespaar je tijd met deze Odoo App door het niet meer hoeven invoeren van producten en voorraad in Amazon. Natuurlijk worden aangemaakte orders in Amazon automatisch opgehaald en aangemaakt als order in Odoo.

Module ontwiikeld door: Emipro Technologies Pvt. Ltd.

Download in de Odoo Apps store

Product Pack

Verkoop producten in pakketvorm

Verkoop je producten als samengesteld pakket dan is deze Odoo App de oplossing. Met deze App kun je producten samenvoegen tot een pakket. Verkoop pakketten en hou de voorraad van pakketten en de afzonderlijke producten bij. Maak pickinglijsten met het pakket of ook de inhoud van het pakket. Een mooie nieuwe toepassing voor Odoo. 

Module ontwiikeld door: Webkul Software Pvt. Ltd.

Download in de Odoo Apps store

Nieuwsgierig geworden naar Odoo?

Probeer het dan zelf gewoon eens uit.