Organiseer evenementen met Odoo

Diederik Wesselink
februari 2019

Het organiseren van een evenement vereist veel energie, of het nu gaat om promotiekaarten, herinneringen, het beheren van sponsors of sprekers. Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden. Gelukkig heeft Odoo een geïntegreerde oplossing gemaakt: 

Odoo Evenementen. De Odoo app waarmee je moeiteloos al je evenement mee beheert.


Bouw je evenementen website pagina

De beste manier om uw evenement te promoten, is door middel van een geweldige ontworpen website. Gebruik hiervoor de bouwstenen van de website builder, om je bedrijf, met een mooi ontworpen pagina’s te presenteren aan de wereld. Sleep de bouwblokken en plaats deze en reorganiseer de volgorde naar wens. Gebruik mooie foto en schrijf passende informatie. Voeg extra’s toe aan je evenement 

zoals een sponsor agenda, locaties, sprekers en presentaties en voor je het weet ben je klaar!!!

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Verkoop online je tickets

Krijg meer deelnemers door het optimaliseren van je registratie-pagina's.

Definieer verschillende soorten tickets voor je evenement. Zo kan je op een eenvoudige manier verschillende tickets aanbieden zoals bijvoorbeeld gratis of betaalde tickets.

Om de bezoekerservaring te optimaliseren kan je vragen toevoegen aan het registratieproces, om zodoende de gebruikerservaring te vergroten. Je kan de informatie gebruiken om badges te personaliseren en daarnaast heb je ook nog eens toegang tot gedetailleerde rapportages. 

Scan je bezoekers bij de ingang

Met de Odoo Evenementen App wordt het wel heel makelijk om tickets te verkopen. Het verkoopproces is overzichtelijk en is te koppelen met verschillende betaalproviders, Zoals Adyen, Ingenico, Buckaroo, Stripe, etc. 

Binnen Odoo evenementen zijn registratiebevestigingen, badges en herinneringsmails allemaal geautomatiseerd, op deze manier kun je ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is rond om en op het evenement.

De mobiele App maakt het gemakkelijk om deelnemers te scannen en te registreren bij de ingang. 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Evenement statistieken

Bekijk je Statistieken van je event of wanneer je meerdere evenementen tegelijk organiseert bekijk dan voor meerdere  evenementen tegelijkertijd de statistieken in een duidelijk overzicht.

Odoo Evenementen is perfect worden geïntegreerd met andere Odoo Apps, hierdoor kun je bulkmailing en andere Marketing Apps gebruiken om uw evenementen te promoten en een nog groter publiek bereiken.Gebruik Odoo Verkoop en de Odoo Factuur Apps om sponsoring, toegangskaartje, Webinars en dergelijke te verkopen.  

Na je evenement kan je de deelnemers een geautomatiseerde Enquête om feedback te krijgen. Zo kun je, je evenement blijven verbeteren.

Nieuwsgierig geworden naar Odoo?

Probeer het dan zelf gewoon eens uit.