Welkom op het eerste Nederlandse Odoo forum van Odoo experts. Stel hier je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo gebruikers. 

0

Hoe de status van een productie order terug te zetten van geannuleerd op een andere status

Door
Marius Poot
op 14-11-17 14:34 453 weergaven

Soms komt het voor dat een gebruiker een productie order per ongeluk annuleert (op groene knop gedrukt of de laatste bewerking afmelding verkeerd ingevuld en dan een verkeerde knop ingedrukt). Je wilt dan nog steeds de werkorders/productie order gebruiken omdat die al in de werkplaats is geweest, je wilt hem kunnen nacalculeren, de status moet gewoon (uiteindelijk) op gereed komen, en je moet extra materiaal cq extra eindproducten er op kunnen boeken.

Je kunt wel de bewerkingstijden corrigeren, maar dan blijft de kop/productie order nog steeds op geannuleerd staan en je kunt geen extra materiaal boeken.


Centrale vraag dus: hoe kun je de status van een productieorder terug zetten !!0

Erwin van der Ploeg

--Erwin van der Ploeg--
10014
| 4 1 2
Zaandam, Nederland
--Erwin van der Ploeg--

Eigenaar van Odoo Experts en al meer dan 5 jaar een Odoo enthousiast. Ik help waar ik kan helpen.

Erwin van der Ploeg
Op 15-11-17 11:37

Het terug zetten van een geannuleerde productieorder is niet mogelijk in Odoo. Op moment van annuleren worden alle voorraad reserveringen geannuleerd en is er geen weg meer terug (helaas).

  • Markeren

Je antwoord

Probeer alsjeblieft een nuttig antwoord te geven. Indien je wil reageren op de vraag of het antwoord, gebruik je de opmerkingen knop. Denk er aan dat u je antwoorden altijd kan herzien - het heeft geen zin om dezelfde vraag twee keer te beantwoorden. Vergeet ook niet om te stemmen - Het helpt het de beste vragen en antwoorden selecteren!

Blijf geïnformeerd

Over deze community

Welkom op het eerste Nederlandse Odoo help forum van Odoo experts. Stel je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo enthousiasten. Lees de regels

Vraag hulpmiddelen

3 volger(s)

Statistieken

Gevraagd: 14-11-17 14:34
Gezien: 453 keer
Laatst bijgewerkt: 15-11-17 11:37