Welkom op het eerste Nederlandse Odoo forum van Odoo experts. Stel hier je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo gebruikers. 

0

0
Julia van Orsouw
Aan 19-06-17 05:33

De nette methode is om de betalingsregistratie te verwijderen, en de betaling in de bank direct te matchen op de factuur. Het verwijderen van de betaling behoeft een aantal stappen:
1. open de leveranciersfactuur, en bij de registreerde betaling kies je voor 'afletteren ongedaan maken'. 
2. open de betalingsboeking (opzoeken via Controller - boekingen) en annuleer de boeking en verwijder deze. De factuur staat nu weer op 'open'.
3. in het bankafschrift met je twee betalingen kun je nu de betaling afletteren tegen de factuur. Dit moet wel in 2 stappen, dus eerst de eerste regel afletteren, LET OP dat je hier op het driehoekje klikt om er een deelbetaling van te maken. Ga even terug naar het afschrift en dan weer naar het afletteren, hier kun je nu de tweede betaling afletteren tegen de factuur.


Op de hoogte blijven?

Over dit Odoo Forum

Welkom op het eerste Nederlandse Odoo help forum van Odoo experts. Stel je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo enthousiasten. Lees de regels

Vraag hulpmiddelen

1 volger(s)

Statistieken

Gevraagd: 19-06-17 05:31
Gezien: 2188 keer
Laatst bijgewerkt: 19-06-17 05:33