Welkom op het eerste Nederlandse Odoo forum van Odoo experts. Stel hier je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo gebruikers. 

0

Hoe kan ik mij productnaam in verschillende talen communiceren met mijn klanten?

Door
Erwin van der Ploeg
op 07-06-17 14:08 385 weergaven

Hoe kan ik een productnaam vertalen, zodat ik deze in bijvoorbeeld Duits op de factuur aan een Duitse klant kan afdrukken?


0
Julia van Orsouw
Op 15-06-17 10:49

Hiervoor zijn twee instellingen nodig: de productnaam moet vertaald zijn, en de klant moet ingesteld zijn op de juiste taal.

De productnaam vertalen: open het product, klik op 'bewerken' en klik op het wereldbolletje achter de productnaam. Je krijgt nu een overzicht van alle aanwezige vertalingen. Indien het product in het nederlands is aangemaakt, en je wilt het ook in het engels erbij hebben staan, dan wijzig je de vertaling bij 'bronterm' (source term). Wijzig hierna ook de status terug naar 'vertaald'. heb je meer talen geïnstalleerd, dan kun je hier de vertalingswaarde van de andere talen invoeren. 

Uw klant op de juiste taal zetten: Open de klantenkaart, kies voor bewerken en kies rechtsonderin voor de juiste taal.

  • Markeren

Je antwoord

Probeer alsjeblieft een nuttig antwoord te geven. Indien je wil reageren op de vraag of het antwoord, gebruik je de opmerkingen knop. Denk er aan dat u je antwoorden altijd kan herzien - het heeft geen zin om dezelfde vraag twee keer te beantwoorden. Vergeet ook niet om te stemmen - Het helpt het de beste vragen en antwoorden selecteren!

Blijf geïnformeerd

Over deze community

Welkom op het eerste Nederlandse Odoo help forum van Odoo experts. Stel je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo enthousiasten. Lees de regels

Vraag hulpmiddelen

1 volger(s)

Statistieken

Gevraagd: 07-06-17 14:08
Gezien: 385 keer
Laatst bijgewerkt: 15-06-17 12:52