Welkom op het eerste Nederlandse Odoo forum van Odoo experts. Stel hier je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo gebruikers. 

1

Hoe kan ik subtaken activeren op een project?

Door
Erwin van der Ploeg
op 07-06-17 15:06 615 weergaven

Ik wil graag werken met taken en subtaken. Hoe stel ik dat in?


0

Erwin van der Ploeg

--Erwin van der Ploeg--
10014
| 4 1 2
Zaandam, Nederland
--Erwin van der Ploeg--

Eigenaar van Odoo Experts en al meer dan 5 jaar een Odoo enthousiast. Ik help waar ik kan helpen.

Erwin van der Ploeg
Op 29-06-17 13:21

Subtaken activeren

Subtaken kun je gebruiken als je op een project een "subtaakproject" instelt. Dat mag hetzelfde project zijn als het hoofdproject. Deze instelling is alleen maar zichtbaar als je in Odoo de Ontwikkelaars mode activeert.


Gebruik van Sub-taken

Een subtaak bevat een deel van de hoofdtaak van het bovenliggende project. Het is mogelijk om meerdere sub niveaus aan te maken. Nadat je een subtaakproject hebt ingesteld heb je op een taak een extra knop, waarmee je subtaken kan aanmaken.

Bij de urenstaten is nu tevens zichtbaar hoeveel uren je hebt verbruikt op de hoofdtaak en op de subtaken.

 


Taken vanaf verkooporders

Maak je taken aan vanuit verkooporders, dan zou je in je een verkooporder van 1 regels kunnen maken. Bijvoorbeeld “Development”. Deze orderregel wordt een projecttaak. Onder deze projecttaak kun je vervolgens de taak verder uitsplitsen in subtaken. Uren geschreven op de subtaak worden automatisch op de verkooporderregel weggeschreven.


  • Markeren

Je antwoord

Probeer alsjeblieft een nuttig antwoord te geven. Indien je wil reageren op de vraag of het antwoord, gebruik je de opmerkingen knop. Denk er aan dat u je antwoorden altijd kan herzien - het heeft geen zin om dezelfde vraag twee keer te beantwoorden. Vergeet ook niet om te stemmen - Het helpt het de beste vragen en antwoorden selecteren!

Blijf geïnformeerd

Over deze community

Welkom op het eerste Nederlandse Odoo help forum van Odoo experts. Stel je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo enthousiasten. Lees de regels

Vraag hulpmiddelen

1 volger(s)

Statistieken

Gevraagd: 07-06-17 15:06
Gezien: 615 keer
Laatst bijgewerkt: 12-04-18 09:14