Welkom op het eerste Nederlandse Odoo forum van Odoo experts. Stel hier je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo gebruikers. 

0

Kan ik financiële rapportages consolideren over meerdere bedrijven?

Door
Erwin van der Ploeg
op 11-04-18 08:05 243 weergaven

Ik heb in Odoo een werkmaatschappij en een holding ingesteld. Hoe kan ik mijn Winst & Verlies en Balans consolideren over deze twee bedrijven tegelijk?


0

Erwin van der Ploeg

--Erwin van der Ploeg--
10014
| 4 1 2
Zaandam, Nederland
--Erwin van der Ploeg--

Eigenaar van Odoo Experts en al meer dan 5 jaar een Odoo enthousiast. Ik help waar ik kan helpen.

Erwin van der Ploeg
Op 11-04-18 08:10

Ja dat is mogelijk. Bij de bedrijven in Odoo dien je bij de werkmaatschappij aan te geven dat de holding het moederbedrijf is.

Je kunt de rapportages van beide bedrijven alleen geconsolideerd zien vanaf de holding (moederbedrijf). Zorg dus dat je rechten hebt op dit bedrijf en wissel in de Odoo menu balk naar de holding

Als je nu naar boekhouding > rapportages > W&V of Balans gaat dan consolideert Odoo de bedrijven. Je kunt in de filers selecteren of je van beide bedrijven of een enkel bedrijf de rapportage wilt bekijken.

Dus let op, je kan niet vanaf de werkmaatschappij de rapportage consolideren!

  • Markeren

Je antwoord

Probeer alsjeblieft een nuttig antwoord te geven. Indien je wil reageren op de vraag of het antwoord, gebruik je de opmerkingen knop. Denk er aan dat u je antwoorden altijd kan herzien - het heeft geen zin om dezelfde vraag twee keer te beantwoorden. Vergeet ook niet om te stemmen - Het helpt het de beste vragen en antwoorden selecteren!

Blijf geïnformeerd

Over deze community

Welkom op het eerste Nederlandse Odoo help forum van Odoo experts. Stel je vragen, deel je kennis en start discussies met andere Odoo enthousiasten. Lees de regels

Vraag hulpmiddelen

2 volger(s)

Statistieken

Gevraagd: 11-04-18 08:05
Gezien: 243 keer
Laatst bijgewerkt: 11-04-18 08:10