Een succesvolle Odoo Experts klant 

More Than Gifts ziet de migratie als meer dan een cadeautje!

More Than Gifts levert fysieke relatie- en kerstgeschenken aan organisaties in Nederland. Daarnaast leveren ze digitale concepten en organiseren ze events (kerstmarkten).


Al sinds 2016 werkt More Than Gifts met Odoo. Omdat de ontwikkeling van software niet stil staat, is er in 2020 besloten om te migreren naar een hogere versie van Odoo (versie 13). Dit was tevens een mooie gelegenheid om al het maatwerk eens tegen het licht te houden. Daarbij kwam naar voren dat veel, eerder gebouwd, maatwerk niet naar tevredenheid functioneerde. Door de nieuwe, brede functionaliteit van Odoo en het gebruiken van een extra applicatie is het nu mogelijk om de functionaliteit van Odoo te gebruiken zoals More Than Gifts dat wenst zonder onderhoudsintensief maatwerk.


Een ander groot voordeel van de migratie is de performance. More Than Gifts merkt dat de snelheid van werken aanzienlijk is toegenomen in versie 13. Daarnaast zien ze grote verbeteringen in het logistieke proces. De manier van reserveren en orderpicken werkt dusdanig beter dat ze hierdoor sneller kunnen leveren. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid.


Met de nieuwe versie van Odoo is het voor More Than Gifts mogelijk om Odoo goed en eenvoudig aan te passen met behulp van 'Studio'. Dit omdat de bedrijfsprocessen voor ieder bedrijf anders zijn. De mogelijkheden om Odoo aan te passen en de volledigheid van het pakket in combinatie met een meedenkende partner zoals Odoo Experts om de bedrijfsprocessen steeds verder te optimaliseren heeft het mogelijk gemaakt dat More Than Gifts weer jaren vooruit kan.