De Notenwinkel voor de Horeca is live!

Begin maart zouden ze van start gaan; verkopen van de bekroonde noten van De Notenwinkel uit Zeist aan de horeca. De verse noten, zuidvruchten, chocolade, koffie en thee zouden geleverd gaan worden aan diverse horeca-ondernemingen in grote kwantiteiten.


Om dit alles administratief te managen werd er gezocht naar een flexibel ERP-tool.

Omdat ze in het verleden al succesvol ervaring hadden opgedaan met Odoo, was de keuze hiervoor eenvoudig. Vervolgens werd er gezocht naar een passende partner om Odoo te implementeren. Omdat Odoo Experts over kwam als een zeer flexibel bedrijf dat veel expertise heeft op het gebied van ERP/Odoo-software  en er een goede klik was voor beide partijen, werd de keuze snel gemaakt.


De start van de implementatie viel vrijwel samen met de uitbraak van het Corona-virus.  Hierdoor viel de horeca stil en moest het businessmodel aangepast worden. Geen grote hoeveelheden in grote eenheden leveren aan de horeca, maar kleinere bulk- en portieverpakkingen werden geleverd aan de nieuwe afzetmarkt; detailhandel en groothandels. Binnen Odoo werden de nieuwe eenheden toegevoegd en zowel Odoo als De Notenwinkel voor de Horeca waren ready for business.


De Notenwinkel voor de Horeca heeft de volgende Odoo Apps in gebruik:


Demo logo

Verkoop   

  Demo logo

Boekhouding

 Demo logo

Facturatie  

 Demo logo

Voorraad  

  Demo logo

Inkoop 

 Demo logo

Productie