Vissers Energy Group tankt haar database vol met loyale klanten!

Vissers Energy Group is sinds 1917 eigenaar van goed uitgeruste tankstations door heel Nederland.  Voor de zakelijke rijder heeft Vissers Energy de TANXpas en  TANXapp . Met deze pas of app kun je 24/7 snel en eenvoudig tanken bij alle tankstations van Vissers Energy Group.  Met de app kun je tanken en betalen met je mobiel. De app wordt namelijk gekoppeld aan je tankpas. Je hoeft dus niet meer naar binnen om af te rekenen.

Voor het promoten van de TANXapp onder de zakelijke rijders, is Vissers Energy op zoek gegaan naar een oplossing voor het verbeteren van de e-mail marketingactiviteiten. Om de producten en diensten van Vissers Energy beter onder de aandacht van de bestaande en nieuwe klanten te brengen, is gekozen voor het sturen van een maandelijkse business update in de vorm van een nieuwsbrief.

 

Met de editor binnen Odoo E-mail marketing, maakt Vissers Energy professionele mailingen met behulp van handige kant-en-klare content blokken en uitgebreide drag & drop functionaliteit. Zo zijn de bestaande- en potentiele klanten maandelijks altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Vissers Energy Group.


Naast het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief, maakt Vissers Energy ook gebruik van Odoo Marketing Automation. Hierbij worden de leads gesegmenteerd voor het leveren van de juiste boodschap, met als doel om de leads op een snelle en efficiënte manier om te zetten naar nieuwe klanten. Aan de hand van vooraf gedefinieerde workflows die in een campagne zijn ingericht, worden er vanuit Odoo automatisch vervolgactiviteiten gestart. Zo wordt er automatisch een vervolgmailing gestuurd na bijvoorbeeld 5 dagen naar alle leads die de eerste mailing niet hebben geopend. Een ander scenario is het sturen van een brochure naar de leads die middels de mailing hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in de producten en diensten van Vissers Energy.

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Odoo e-mail Marketingoplossingen voor je eigen organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 


De Vissers Energy Group heeft de volgende Odoo Apps in gebruik:


Demo logo

    CRM

  Demo logo

Marketing Automation

 Demo logo

  e-Mail marketing  

 Demo logo

Studio