Wij zijn Odoo Experts and we love Odoo!
Ja, wij zijn gek op Odoo en dat zouden wij uiteraard graag van de daken willen schreeuwen en je er alles over willen vertellen. Maar net als in een goede relatie, moet het van twee kanten komen, dus wij willen ook graag weten wie jij bent en wat de aanleiding is dat je op onze website terecht bent gekomen. Vertel ons meer.
Wij kunnen je wel alvast vertellen dat wij als missie hebben om bedrijven, instellingen en organisaties te helpen hoe ze slimmer kunnen werken door de inzet van Odoo. Daarnaast hebben wij als doel om Odoo verder te promoten in Nederland. Heb jij daar ideeën over, laat het ons weten.
Wil je voordat wij gaan “daten” eerst meer over ons weten, lees dan onze blogs of bekijk onze video's. Wil je weten welke functionaliteiten Odoo heeft, klik dan hier. Wil je ons in levenden lijve zien, dan staat er een bakje koffie voor je klaar. Klik hier voor onze contactgegevens.
En ben je overtuigd van Odoo, maar wil je graag en demo van ons. Klik dan hier.

Odoo Silver Partner

Odoo Experts partner van Odoo in Nederland

GOLD PARTNER

Odoo Experts is in Nederland partner van Odoo en wij hebben van Odoo de Gold status ontvangen vanwege de positieve referenties, die wij hebben ontvangen van onze klanten. Uiteraard zijn wij hier erg trost op.

Maar wat houdt het in voor jou als klant dat wij in Nederland partner zijn van Odoo?

  • We kunnen de Enterprise versie leveren (als je geen Odoo partner bent, is dat niet mogelijk)

  • Wij krijgen veiligheidswaarschuwingen en kunnen hiernaar handelen voordat de rest van de wereld het weet.

  • Wij blijven up-to-date met betrekking tot de laatste technische ontwikkelingen

 

Maar wat houdt het in voor jouw als klant dat wij in Nederland partner zijn van Odoo?

  • We kunnen de Enterprise versie leveren (als je geen Odoo partner bent, is dat niet mogelijk)

  • Wij krijgen veiligheidswaarschuwingen en kunnen hiernaar handelen voordat de rest van de wereld het weet

  • Wij blijven up-to-date met betrekking tot de laatste technische ontwikkelingen

  • Gesprekspartner voor Odoo

Mede-initiatiefnemer van Odoo Nederland Netwerk

Een onafhankelijk platform

Wij hebben altijd de ambitie gehad om hier in Nederland een onafhankelijk platform te ontwikkelen voor Odoo gebruikers en geïnteresseerde in Odoo.


In samenwerking met andere partner in Nederland hebben we het iniatief genomen om Odoo Nederland Netwerk (ONN) op te richten.

CONTINUÏTEIT GARANTIE

De leden van het ONN staan garant voor de continuïteit van de projecten van de andere leden van het ONN. De leden van ONN kunnen klanten de garantie afgeven dat andere leden van het ONN het project zullen voortzetten indien een de partij om niet voorziene redenen het project niet kan continueren cq af kan maken. De andere leden zullen de verplichtingen richting deze klant op zich nemen.


GEBUNDELDE EXPERTISE

Alle leden van het ONN hebben een samenwerkingscontract ondertekend. Zij leggen daarin vast dat alle leden de intentie hebben kennis en innovatie binnen Odoo met elkaar te delen. Periodiek komen aangesloten leden bijeen om in sessies kennis te delen. Tevens hebben zij onderling goed contact om innovatie of kennis met elkaar te delen.


AANSLUITEN BIJ HET NETWERK

Iedere Odoo gebruiker of geïnteresseerde kan zich aanmelden en gratis gebruik maken van de informatie op deze website en LinkedIn groep.

Als je als Odoo implementatie partner wilt aansluiten bij Odoo Netwerk Nederland moet je een partner van Odoo in Nederland zijn. Als Odoo Netwerk Nederland partner verplicht je je tot het delen van kennis en innovatie op het gebied van Odoo met andere ONN partners en sta je garant voor de andere leden. Graag vertellen we je precies wat dit inhoud tijdens een kennismakingsgesprek.

Graag vergroten wij het aantal leden dat aansluit bij ONN om zo het netwerk en de kennis uit te breiden. Heb je hier interesse, dan verwijzen we je graag door naar de website : www.odoonetwerk.nl


 

Odoo Netwerk Nederland

De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.