Projecten waar we trots op zijn

Vragen? Wij helpen je graag

Logo New Skool Media

New Skool Media

Leveranciers portal

New Skool Media ontvangt wekelijks honderden facturen van journalisten en fotografen. Deze continue stroom van facturen is een grote belasting voor de financiële afdeling. Samen met Magnus consultancy heeft Odoo Experts een oplossing gemaakt om  facturen automatisch te verwerken. Hiervoor is niet gekozen voor een scan en herken oplossing, maar er is voor gekozen om de leveranciers zelf hun facturen te laten invoeren in Odoo. 

In 2014 hebben wij een Odoo leveranciers portaal opgeleverd. Iedere leverancier wordt krijgt via mail een uitnodiging met zijn logingegevens. Daarna kunnen zij door specifiek ontwikkelde schermen en workflows hun factuur boeken op de juiste editie en uitgave van het magazine waarvoor ze gewerkt hebben. Daarbij uploaden ze de PDF factuur ter controle

Over New Skool Media

New Skool Media is een Nederlands mediabedrijf dat tijdschriften uitgeeft zowel online als in drukvorm en is gevestigd te Amsterdam. New Skool Media is opgericht in 2014 en brengt inmiddels 23 tijdschriften uit.

“Met de introductie van de leveranciersportaal hebben wij ongeveer 2 FTE boekhouding kunnen besparen bij de verwerking van inkoopfacturen alsmede een betrouwbare freelance administratie kunnen realiseren”

Cor Jan Willig, oprichter en eigenaar New Skool Media
Logo Van Dijk Holland

Van Dijk Holland

Totale productie beheersing

Van Dijk Holland produceert medische kleding en overig textiel in diverse externe productielocaties in Europa. Het ontwerp van deze samengestelde producten gebeurt in het Nederlandse kantoor. Ook worden grondstoffen voor de productie ingekocht in Nederland en vervolgens verscheept naar de productielocaties elders in Europa. 

Gereed product wordt periodiek weer verzonden naar Nederland en omdat grondstoffen maar tijdelijk in het buitenland verblijven, worden aparte douane rapportages verzorgt vanuit Odoo. Zeer belangrijk voor medische kleding is de tracering. Deze tracering is met een druk op de knop voorhanden, tot op de unieke barcode van ieder afzonderlijk item. Odoo Experts hebben al deze processen onder gebracht in Odoo, met als resultaat een effectief systeem, wat veel handwerk heeft kunnen vervangen.

Over Van Dijk Holland

Van Dijk Holland B.V. is sinds de oprichting in 1848 actief in de textielbranche en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van textiel benodigd in- en rondom de operatieruimten van medische instellingen.

“Met Odoo hoeven wij geen aparte programma's meer te gebruiken voor het maken onze dagelijkse werkzaamheden. We hebben nu al onze processen geintergreerd in hetzelfde systeem. Dit geeft ons meer gemak en is veel efficienter"

Rudy van den Elzen, directeur Van Dijk Holland


Logo SportsPlus

SportsPlus

RECLAME MINUTEN DASHBOARD

De inkoop en verkoop van reclame minuten is een dynamische proces. SportsPlus heeft Odoo Experts benaderd om overzicht te krijgen in de beschikbare ingekochte minuten en de nog beschikbare te verkopen minuten.

Odoo Experts heeft hier een overzichtelijk dashboard voor gemaakt met alle komende evenementen waarvoor boarding reclame wordt ingezet. Met duidelijke meters is het direct inzichtelijk hoeveel minuten er beschikbaar zijn per wedstrijd en hoeveel daarvan al is verkocht. 
Het management van SportsPus heeft in Odoo tevens eenvoudig inzicht in de omzetten per evenement.

Over SportsPlus

SportsPlus is het jongste sportmarketingbureau van Nederland en biedt bedrijven de mogelijkheid om zichtbaar te zijn middels LED boarding tijdens voetbalwedstrijden in o.a. de Eredivisie en andere sportevenementen.

Met Odoo heb ik een eenvoudig CRM systeem, voor de verkoop van onze boardingreclame. Het voor ons gemaakte wedstijden dashboard is precies wat we zochten

Koen in ’t Veld, Sales manager SporstPlus
Logo Barracuda Uninc

Barracuda Uninc

promo planning

Barracuda Uninc Beheert de promotie marketing budgetten van grote merken in Nederland, zoals Lipton Ice, Red Bull en Ben & Jerry’s. Voor deze merken voeren zij dagelijks door heel Nederland promotionele acties uit. Voor deze acties maakt Barracuda gebruik van een pool van vaste medewerkers en oproepkrachten.

Het gehele systeem van beheer van budgets, plannen  van mensen en transport in ontwikkeld door Odoo Experts. Voor de werknemers onderweg op een actie, is een speciale mobiele promo portal ontwikkeld, waarmee de backoffice in direct contact staat met de werknemers.

Over Barracuda

We're a bunch of nice guys, having a good time. Swimming the seas of "meaningful marketing". So, give us a big challenge and we’ll take the bait. 
We believe in fishing where the fish actually are, not where they might be. Through digital, experiential, and classic channels, our goal is to drive massive impact. Of course, clever copy and pretty pictures never hurt.
 

"Met het nieuwe systeem hebben we een moderne applicatie waarmee we eenvoudig onze promotie marketing tot in de detail kunnen plannen. Via de promoportal zijn medewerkers eenvoudig op de hoogte van de acties en kunnen ze feedback geven over de uitvoering. Al deze informatie hebben wij ondergebracht in een centraal systeem, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen"

Stéphane Lorent, directeur Barracuda UnincDe Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.