Wij zijn Odoo Experts

De specialisten in Nederland voor Odoo.
Op het gebied van support, implementatie, hosting, trainingen en het bouwen van Odoo applicaties. 

Onze diensten

Odoo advies

Odoo advies

Een goede keuze begint bij goed advies

Wij adviseren MKB bedrijven die denken over het gebruik van Odoo. Is Odoo voor mijn bedrijf geschikt? Wat zijn de voordelen en nadelen van Odoo? Maar ook bedrijven die al werken met Odoo adviseren wij over de nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden van de software.

Vragen? Klik hier

Odoo implementatie

Odoo implementatie

Geen zorgen. Wij maken het tot een succes

Je bent overtuigd van de kracht van het Odoo en bent op zoek naar een implementatie partner. Wij zijn Odoo Experts en nemen je veel zorgen uit handen en pakken het project graag met je op.  Samen maken we de Odoo implementatie, bij jouw bedrijf, tot een succes.

Vragen? Klik hier

Odoo Apps

Odoo apps

Je ziet de kansen en je software moet mee. Wij maken odoo apps

Je bent geen volger, maar je loopt met je bedrijf voorop. Je ziet dat de markt snel veranderd en je wilt hier actief op inspringen. Laat je dan niet beperken door je software en ontwikkel samen met onze professionals de benodigde speciale Odoo App.

Vragen? Klik hier

Odoo trainingen

Odoo trainingen

een vlekkeloze overgang. Zorg voor een goede training

Alles wat nieuw is moet je leren. Wij geven trainingen, bij ons op kantoor of op locatie, over het gebruik van Odoo. Wij geven trainingen voor beginners en voor gevorderden Odoo gebruikers. Een goede training maakt het nog makkelijker.

Vragen? klik hier 

Odoo hosting

Odoo hosting

laat de techniek aan ons over. Neem Odoo via de cloud

Geef focus aan de toekomst van je bedrijf en maak je geen zorgen meer over de beheer van je software. Wij nemen de techniek van je over en je krijgt je geheel eigen server in een veilig datacenter. Odoo Private Cloud noemen we dat.

Vragen? klik hier  Prijzen

Odoo support

Odoo support

vooruitgang komt met vragen. Stel ze aan ons

Sluit bij ons een supportcontract af voor al je vragen die je hebt over het gebruik van Odoo. Verspil geen kostbare tijd met het zelf zoeken naar de oplossing, maar vraag het direct aan een Odoo expert. Wij staan voor je klaar.

Vragen? klik hier  Prijzen

Odoo trainingen

Odoo templates

Alle Odoo Website/Webshop templates bestel je hier

Ben je op zoek naar een professionele Odootemplate met een business uitstraling of heb je een webshop en wil je een functionele template. Wij hebben een breed assortiment met verschillende Odoo templates. Klik op prijzen voor een overzicht van onze templates. Heb je behoefte aan een tailor-made template. Klik dan op "vragen" en laat ons weten waar je op zoek naar bent.

Vragen? klik hier  Prijzen

Odoo trainingen

Odoo Marketing

Automatisch klanten genereren voor je bedrijf

Veel ondernemers hebben vaak de specifieke kennis van de markt, maar missen soms de ervaring, kennis, tijd en middelen om succesvolle online marketingcampagnes te starten of nieuwe online verkoopkanalen op te zetten.

 

Ze lopen vast, omdat ze de expertise, tijd of specifieke kennis van bijvoorbeeld internet marketing, online sales, content marketing, E-commerce, SEO of Google of Facebook advertising niet in huis hebben.

Met ons marketingteam helpen we je op weg naar een succesvolle en effeciente marketingstrategie, waarmee je automatisch klanten gaat generen voor je bedrijf.

Vragen? klik hier  Prijzen

Wil je weten wat onze prijzen zijn?

Klik dan hier


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook