Stel periodieke evaluaties in

Verbeter de prestaties van je werknemers

Onderhoud het motivatieproces van je bedrijf door het uitvoeren van periodieke evaluaties van de prestaties van je medewerkers. 

Voer regelmatig evaluaties uit onder je werknemers door het versturen van geautomatiseerde enquêtes en ondervind de voordelen voor je organisatie, of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent.

Werving en Selectie

Vacature proces

Ontwerp je eigen enquête

Maak gebruik van sjablonen

Maak je eigen enquêtes om belangrijke informatie en/of adviezen van je werknemers te verzamelen. Voeg snel vragen toe en bewerk je enquête tot deze perfect is. Maak gebruik van handige sjablonen of maak hem helemaal zelf. Sla bestanade enquêtes op als sjabloon om ze later nogmaals te gebruiken.

Test je enquête eerts voor het publiceren. Vraag managers of andere collega's om een reactie en verwerk hun feedback in je enquête.


Automatiseer het evaluatie proces

Plan eenvoudig alle evaluaties

Maak evaluatie plannen met een duidelijk tijdschema wanneer welke evaluatie moet worden uitgevoerd. Stuur de werknemer, afdeling de enquête en laat ze deze beantwoorden. Managers ontvangen de antwoorden en kunnen deze beoordelen en goedkeuren.

Vacature website

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook