Laat documenten sneller ondertekenen

maak processen eenvoudiger en efficienter

Odoo digitaal ondertekenen is een snelle en prettige manier om documenten te versturen, te ondertekenen en te laten accorderen. Contracten kunnen eenvoudig opgesteld worden door het slepen en plaatsen van velden. Voeg eenvoudig velden toe waar digitaal ondertekend kan worden en hou overzicht van de status van je verstuurde contracten.

Laat documenten sneller ondertekenen

Ga voor het papierloze kantoor en verhoog je ROI

Omarm alle voordelen van odoo digitaal ondertekenen

Bespaar kosten


Geen verbogen kosten meer voor printen, kopiëren en faxen. Alle documenten zijn toegankelijk van elk apparaat.

Bespaar tijd 


Bespaar tijd doordat je niet meer op iedereen hoeft te wachten dat er fysiek getekend wordt. Sluit deals nu in een paar simpele klikken.

Voorkom fouten


Elimineer operationele fouten en verbeter de kwaliteit van je contracten. En zorg er voor dat delen die ondertekend moeten worden ook getekend worden.

Elimeneer alle risico's

Odoo digitaal ondertekenen 100% legal

100% legal

Odoo digitaal onderteken is bindend volgens de wet en zijn vergelijkbaar met handgeschreven handtekeningen. Alle documenten die getekend worden met Odoo sign voldoen aan de normen van: 2000 U.S. Electronic Signature (ESIGN), Uniform Electronic Transactions Act (UETA) and European Directive (EC/1999/93).

Odoo digitaal ondertekenen 100% veilig

100% veilig

verlies nooit meer belangrijke documenten

Sla al uw contracten en andere juridische documenten met een gerust hart op . Alle communicatie wordt versleuteld om ervoor te zorgen alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de inhoud.


Implementeer Odoo digitaal ondertekenen binnen elke afdeling

Stroomlijn je gehele workflow om je effecienty te verhogen

Sales & Operations

 
Verhoog sales conversie en verkort De sales cyclus door het automatiseren van het teken proces. Verbeter de klantenervaring door een snelle en professionele opvolging.

HRM & Personeel


verbeter solicitatie processen en interacties door het versturen van digitale evaluatie formulieren en personeelscontracten.

Financieel


Hou eenvoudig overzicht over de documentenstroom. Blijf georganiseerd en je hebt altijd toegang tot de digitale documenten.

De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.