E-mail marketing

Ontwerk, verzend en volg je e-mails

Met de Odoo mailing software kunt je eenvoudig massa mailings versturen naar je leads, prospects en klanten. Volg de prestaties van je mailing campagnes om conversie te verbeteren. Ontwerp professionele e-mails en hergebruik sjablonen in slechts een paar klikken. Met Odoo heb je een totaal op[lossing die werkt.

Vergeet het exporteren en impporteren van e-mail adressen. Het goed verwerken van de opt-out's van de ontvangers. Alle gegevens om een mooie maoling of nieuwsbrief te maken is standaard aanwezig.

Maak bulk e-mails

Odoo e-mailen

Maak professionele e-mails

Importeer een database van prospects of filter op je bestaande leads, prospects en de lijsten van klanten.

Definieer e-mail sjablonen en maak een specifieke ontwerp voor je nieuwsbrief, welke je eenvoudig kan blijven hergebruiken.

Welk document je ook wilt e-mailen, het kan met Odoo.


Volg en verbeter je campagnes

Bekijk de statistieken en optimaliseer

Optimaliseer je resultaten door het versturen van je campagnes naar de juiste specifieke doelgroep in je database. Groepeer je contactenlijst eenvoudig op land, datum, op functie en nog veel meer. Dit allemaal zo ontworpen om ervoor te zorgen dat je jouw informatie precies bij de juiste mensen terrecht komt.

Odoo Chatter

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook