Odoo Personeelsbeheer

Toegang tot ale werknemers

Bekijk snel en eenvoudig alle belangrijke gegevens in het adresboek van je bedrijf. Beperk sommige informatie tot aleen de HR-managers, en maak andere informatie openbaar voor alle werknemers om gemakkelijk hun collega's te vinden. Leg de contracten van werknemers vast en krijgen waarschuwingen wanneer ze moeten worden vernieuwd.

Odoo HRM

Odoo HRM

Krijg grip op gewerkte uren

werk met urenstaten

Blijf op de hoogte van de bestede tijd per project, klant of taak. Krijg eenvoudig toegang tot analyses en controleer urenstaten en aanwezigheid. Boek automatsich kostenplaatsen op basis van de tijd besteed aan uw projecten.


Verlof registratie

Registreer vakanties, verkof en ziekte

Blijf op de hoogte van de vakantiedagen van alle werknemers. Werknemers voeren zelf hun verlofverzoek (betaalde vakantie, ziekteverlof, etc) in en managers hoeven deze alleen maar goed te keuren. Eeenvoudig in een paar kliken. De agenda van elke werknemer wordt automatisch bijgewerkt.

Odoo HRM

Odoo HRM

Stimuleer samenwerken

En krijg beter resultaat

Laat medewerkers werken van alle afdelingen en locaties eenvoudig samenwerken in real time met de live chat. Deel kennis en best practices, volg specifieke personen of documenten en sluit je aan bij groepen om waardevole informatie te delen..

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook