Het gebruiksvriendelijke kassasysteem

Eenvoudiger kan echt niet

Het Odoo online kassasysteem of point of sale is gebaseerd op een slimme interface die iedereen zonder problemen kan gebruiken. De POS kan online of offline en op iPads, Android-tablets of laptops worden gebruikt.

De POS is volledig geïntegreerd met de voorraad en boekhoudsoftware. Dit betekent dat elke transactie die je met de POS maakt, automatisch worden verwerkt in de voorraad en boekhouding. De Odoo POS bevat extra functies zoals klantenservice en het maken van facturen.

Je hebt real-time statistieken en overzicht over alle winkels zonder het gedoe van het integreren van verschillende applicaties.

Odoo POS Imac

Configureer je shop

3 manieren om gebruik te maken van je POS

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Desktop PC & Laptop

Maak gebruik van je shop in je brower van je PC of Laptop is de goedkoopste en meest flexibele oplossing. 

USB barcode scanners worden standaard ondersteund. Bonnentjes kunnen geprint worden op een terminal of een inkjet printer en is compatible met je web browser.

Extra hardware zoals weegschalen of ESC/POS printers kunnen ook gebruikt worden met de PosBox van Odoo.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Tablet (IOS en Andriod)

Tablet zijn licht van gewicht, nemen weinig ruimte en zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig door de winkel of restuarant bestellingen kan opnemen. Je kan ook je tablet in een mooie standaard bevestigen op je verkoopbalie.

Van alle standaarden en tabelet we adviseren de iPad Air2 en theHeckler Design Windfall Stand.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kassa systemen

Industriele touchscreens kassa systemenen is de perfecte oplossing voor winkels en restaurant met veel personeel en klanten. De Odoo POS is compatible met de dezelfde randapparatuur als laptops en pc's


Odoo POS Restaurant

Ook voor de POS voor de horeca

Alles wat je nodig hebt

Met De Odoo POS heb je ook een complete oplossing voor bar en restaurants. Waanzinnig snel, makkelijk te gebruiken en zeer klantgericht. Het Odoo kassasyteem is geschikt voor restaurants en bars van elke omvang, van het ijswinkel tot multinational ketens.

Omdat de Odoo POS een webapplicatie is heb je geen installatie nodig. Hij werkt gewoon online. En als ooit de internetverbinding wegvalt, zal Odoo beschikbaar blijven, doordat deze offline verder werkt. Is het intrenet terug, dan wordt alle informatie weer gesynchroniseerd.


Online en offline kassa

Zeer eenvoudig op elk apparaat

Het opzetten van nieuwe winkels snel en gemakkelijk met slechts een internetverbinding. Maak dan gebruik van de Odoo POS overal en altijd.

Je hebt alleen internet nodig om de kassa de eerste keer op te starten, maar daarna zal deze ook zonder internet gewoon door gaan.

Geen installatie en je hebt geen specifieke hardware nodig om de Odoo POS te gebruiken. Dit kassasysteem is de eenvoudigste oplossing en is compatibel met desktop-pc's, iPads en andere tablet-computers, laptops en industriële POS-machines.

Odoo POS op ieder apparaat

Odoo POS Compleet

Koppel eenvoudig je systemen

Met de Odoo POS Box

Je kassa gewoon op je iPad, het kan! Voor het koppelen van je kassalade, scanner en de bonnetjes printer is een eenvoudige posbox ontwikkeld. 

Sluit alle randapparatuur aan (zelf een weegschaal) en de posbox koppeld deze allemaal aan je kassasysteem.


Odoo afbeelding en tekstblok

Barcode Scanners

Odoo POS werkt met de meeste USB Barcode Scanners, gekoppeld aan de PosBox of direct op je computer.

Bleutooth barcode scanners en netwerk receipt printers worden 

Odoo POS Odoo POS will work with most USB Barcode Scanners, connected to the PosBox or directly on your computer.

Bluetooth barcode scanners and network receipt printers worden standaard ondersteund, USB barcode scanner en printers worden ondersteund met de PosBox.

Van alle compatibele barcode scanners adviseren we de Honeywell Eclipse product lijn.


Weegschalen

De PosBox maakt het mogelijk om Odoo POS te integreren met digitale weegschalen. Het gewicht wordt real-time doorgestuud van je weegschaal naar je Odoo POS. 

The PosBox ondersteund standaard de Mettler Toleda Ariva productrange. Ondersteuning op andere modellen moet per situatie bekeken worden.

Odoo tekst en afbeelding blok

Odoo afbeelding en tekstblok

Kassa registers

Odoo POS werkt standaard met de EPSON compatible cash register. Kassa registers kunnen handmatig geopend worden door middel van een sleutel of automatisch via het Odoo POS kassasyteem.

Een PosBox en een PosBox compatibele termische printer is vereist om met de kassa te werken.


Receipt printers

Met de PosBox

The PosBox is compatibel met de meeste modellen, zoals de EPSON TM-T20, de EPSON TM-T70, de EPSON TM-T88 en de Star TSP650II. Ondersteunging van andere printers moeten per hardware specificaties bekeken worden.

Via de PC

Odoo POS kan printeren op elke web-browers compatibel printer. Dit zijn voornamelijk de inkjet, laser and thermal printers, aangesloten via USB of via een netwerk. We adviseren om gebruik te maken van de PosBox voor optimale snelheid en eenvoudige installatie.

Odoo tekst en afbeelding blok

Odoo afbeelding en tekstblok

Kaartlezers

The PosBox ondersteund meerde kaartlezers. Wij adviseren om gebruik te maken van de Dynamag een USB Swipe Card Reader voor gebruikers die zowel veiligheid als gemak willen.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.