Een handige verlof registratie tool

Eenvoudig overzicht van wannneer wie met vakantie gaat

Hou van elke werknemer bij wie wanneer met vakantie gaat. Werknemers kunnen hun verzoek indienen en managers kunnen deze eenvoudig wel of niet accorderen. De agenda van elke werknemers is direct up-to-date van de werkelijke status.

Manager hebben een compleet overzicht wanneer hun eigen team compleet of met vakantie is. Op deze manier blijven ze goed georganiseerd en kunnen ze goed inspelen op overige verzoeken van hun teamleden.

Inline edit

Odoo afbeelding en tekstblok

Accordeer of wijger verlofaanvragen

Behandel alle aanvragen van je teamleden

Biedt werknemers de mogelijkheid aan om zelf hun verlofaanvragen in te dienen en ontvangt via de mail de aanvraag. Maak een keuze of je de aanvrag wel of niet accordeert en geef daarbij een korte toelichting om je keuze te onderbouwen.


Ontvang rapporten om vooruit te plannen

een simpele reporting tool

Maak rapporteren in een simpele klik van elke verlof aanvraag, per type aanvraag, werknemer, afdeling of de gehele organisatie. Ontvang statiestieken van de aanvragen en plan alvast vooruit zodat je productiviteit op niveau blijft.

Odoo tekst en afbeelding blok

De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.