Wagenpark beheer was nog nooit zo makkelijk geweest

alles in één oogopslag

Je hebt geen gespecialiseerd systeem meer nodig voor je wagenpark beheer. Met Odoo, kan je het wagenpark goed in de gaten houden door middel van een paar simpele klikken. Beheer alles door ons eenvoudige management systeem, zoals brandstof logvermelding, kosten en vele andere functies die nodig zijn voor het optimaal beheren van de voertuigen van jouw organisatie.

Odoo wagenpark beheer

Odoo wagenpark beheer

Beheer lease en andere contracten

ontvang alerts e-mails bij aflopende contracten

Houdt toezicht op alle lease contracten en ontvang direct een reminder indien een contract afloopt. De module heeft verschillende visuele tools om overzicht te houden wanneer contracten verlengd of beeindigd moet worden. De communicatie met de leveranciers kunnen ook via het systeem verlopen evenals het beheren van facturen en verzekeringspapieren.


Monitoor alle kosten in één oogopslag

een simpele reporting tool

Breng ik kaart hoeveel kosten je per lease auto's kwijt bent. Terugkerrende kosten en bijkomende leasekosten zoals servicekosten, bezinekosten worden automatisch toevoegd aan het begin van elke periode. 

Odoo wagenpark beheer

Odoo wagenpark beheer

Analyseer en rapporteer

maak je kosten inzichtelijk per auto

 Alle kosten per auto overzichtelijk in een rapportage. Vergelijk de verschillende kosten per type. Welke auto's kosten het meest. Met deze handige reporting tool kan je goed inzichtelijk brengen waar je nog kan besparen op je lease kosten.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Het Odoo Ebook

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.