Beheer je werving & Selectie

Organiseer vacaturen en solicitaties

Maak een overzicht van alle vacatures en manage alle binnenkomende sollicitaties. Volg elke sollicitant en bouw een database op met geschikte personen, CV's en overige documenten. Het is niet nodig om je recruitment te outsourcen. Handel alles  alles intern af op een eenvoudige en professionele manier.

Werving en Selectie

Vacature proces

Maak je eigen vacature strategie

Gebruik de kanban weergave en pas deze aan, aan de stappen van je vacature proces. Zoals bijvoorbeeld pre-kwalificatie, eerste gesprek, tweede gesprek, onderhandelen, etc. Krijg nauwkeurige statistieken over je recruitment pijplijn.

Gebruik rapporten om de prestaties te vergelijken van vacatures die je op verschillende externe vacaturesites hebt geplaatst en pas eenvoudig je strategie van de recruitement aan op basis van de resultaten.


Zet je vacatures online

geheel geintergreerd met je odoo website

Je vacatures worden direct op je website geplaatst en sollicitanten kunnen direct reageren. Reacties komen direct uit in je vacature proces, zodat je iedere sollicitant makkelijk kan volgen.

Vacature website

Start je Gratis proefperiode

Wil je Odoo gratis proberen?

Klik op de knop "Ja, dat wil ik wel", je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen en je ontvangt van ons direct een mail met een link naar de probeerversie van Odoo.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)
Odoo Ebook