Odoo POS kassa systeem

Online, Gebruiksvriendelijk en geen hoge investeringen


 

Geschikt voor retailers, horeca en restaurants

Gebruiksvriendelijk, online en volledig geintegreerd!

Het gebruiksvriendelijke kassasysteem

Eenvoudiger kan echt niet

Het Odoo online kassasysteem of point of sale is gebaseerd op een slimme interface die iedereen zonder problemen kan gebruiken. De Odoo POS kan online of offline en op iPads, Android-tablets of laptops worden gebruikt.

De Odoo POS is volledig geïntegreerd met de voorraad en boekhoudsoftware. Dit betekent dat elke transactie die je met de Odoo POS maakt, automatisch worden verwerkt in de voorraad en boekhouding. De Odoo POS bevat extra functies zoals klantenservice en het maken van facturen.

Je hebt real-time statistieken en overzicht over alle winkels zonder het gedoe van het integreren van verschillende applicaties.

Ook voor horeca en restaurants

complete oplossing voor cafe's en restaurants

Met De Odoo POS heb je ook een complete oplossing voor cafe's en restaurants. Waanzinnig snel, makkelijk te gebruiken en zeer klantgericht. Het Odoo kassasyteem is geschikt voor restaurants en bars van elke omvang, van het ijswinkel tot multinational ketens.

Het heeft speciale functionaliteiten voor restaurant management beheer, zoals een online tafelindeling, het direct doorgeven van bestellingen aan de keuken of het opsplitsen van de bon voor grotere groepen.

Zeer eenvoudig te koppelen aan elk apparaat

Online en offline te gebruiken

Online en offline kassa

Zeer eenvoudig op elk apparaat

Het opzetten van nieuwe winkels snel en gemakkelijk met slechts een internetverbinding. Maak dan gebruik van de Odoo POS overal en altijd.

Je hebt alleen internet nodig om de kassa de eerste keer op te starten, maar daarna zal deze ook zonder internet gewoon door gaan.

Geen installatie en je hebt geen specifieke hardware nodig om de Odoo POS te gebruiken. Dit kassasysteem is de eenvoudigste oplossing en is compatibel met desktop-pc's, iPads en andere tablet-computers, laptops en industriële POS-machines.

Omdat de Odoo POS een webapplicatie is heb je geen installatie nodig. Hij werkt gewoon online. En als ooit de internetverbinding wegvalt, zal Odoo beschikbaar blijven, doordat deze offline verder werkt. Is het internet terug, dan wordt alle informatie weer gesynchroniseerd.

Koppel eenvoudig

Met de Odoo pos box

Je kassa gewoon op je iPad, het kan! Voor het koppelen van je kassalade, scanner en de bonnetjes printer is een eenvoudige posbox ontwikkeld. 

Sluit alle randapparatuur aan (zelf een weegschaal) en de posbox koppeld deze allemaal aan je kassasysteem.


De Meest gestelde vragen over Odoo

HET ODOO E-BOOK

Op basis van onze jarenlange ervaring met Odoo hebben wij de 18 meest gestelde vragen over Odoo verzameld en beantwoord.


Klik op de knop "Download Gratis". Je hoeft alleen je naam en e-mail adres in te vullen.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij :)