Wij zijn de Odoo Experts!

Odoo Experts is opgericht in 2012 door Erwin van der Ploeg en is al jaren de grootste Odoo partner in Nederland en wereldwijd staan we zelfs in de top 10 van de grootste Odoo partners. Iets waar we heel trots op zijn. Wij onderscheiden ons door onze praktische en directe aanpak. Wij reageren snel, gaan de discussie niet uit de weg en leveren oplossingen.

Dagelijks helpen wij onze klanten met het implementeren van Odoo of bij het dagelijks gebruik van Odoo. Wij zien wekelijks heel veel verschillende bedrijven en wij weten dat het runnen van een bedrijf niet altijd even simpel is. Je krijgt te maken met heel veel verschillende bedrijfsprocessen, een berg aan administratie en daar bovenop een overvloed aan financiële verantwoordelijkheden. Bovendien moet alles zo efficiënt en snel mogelijk werken. Niet simpel dus. Maar daar kunnen wij je bij helpen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in Odoo: het alles-in-1 ERP-systeem voor al jouw bedrijfsprocessen. Het gebruik van verschillende (lees: onhandige) softwarepakketten is dus niet meer nodig. Met Odoo stroomlijn je het beheer van je bedrijf, waardoor je efficiënter en overzichtelijker kunt werken.

We bekijken dan ook graag samen met jou hoe we jou en jouw bedrijf het beste kunnen helpen. We denken met je mee en geven eerlijk advies. We luisteren naar jouw wensen en zetten onze kennis in om jouw bedrijf te laten groeien. Verder houden we het graag simpel, want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Onze Odoo Experts

Erwin van der Ploeg

Erwin van der Ploeg

Algemeen directeur

Bezig zijn met Odoo en oplossingen bedenken voor klanten is waar ik energie van krijg. 

'Maak het simpel’ is mijn motto. Ingewikkeld maken kan altijd nog ;).

Mark Scheffel

Mark Scheffel

Technisch Directeur

Als de klant het kan bedenken kunnen wij het maken, maar levert dat het beste resultaat? Samen bedenken wij oplossingen die sneller, efficiënter, beter en goedkoper zijn en daar worden we allemaal blij van.

Bastiaan de Keijzer

Bastiaan de Keijzer

Senior Odoo Consultant

Ik hou van de uitdaging om in een relatief korte periode een bedrijfsproces eigen te maken en Odoo hierop te laten aansluiten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een proces pas te optimaliseren is als je het proces goed kent.

Wilfried Sip

Wilfried Sip

Support Consultant

Er is niets mooiers dan het puzzelen naar de oplossing en dan het verwachte resultaat behalen. Hoe moeilijker het wordt, des te meer uitdaging er is. 

Implementeren en onderhouden van Odoo is het leukste wat er is.

Michael van Klaarbergen

Michael van Klaarbergen

Odoo Consultant

Van het verwerken van duizenden bestellingen per dag tot het produceren van minisoap bars. Het is fascinerend om te zien hoe al die verschillende bedrijven werken en hoe ze ooit hun bedrijf begonnen. Extra leuk is dat we relaties hebben opgebouwd met onze klanten en samenwerken om hun processen te blijven automatiseren. Dit in combinatie met de eindeloze mogelijkheden van Odoo maakt deze baan geweldig.

Pascal van der Starre

Pascal van der Starre

Odoo Consultant

Het bedenken van oplossingen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor onze klanten met behulp van Odoo geeft mij veel energie. Door grondige analyse en efficiënte implementatie streven we samen naar optimale resultaten en succes.

Mijn motto; maak zaken niet moeilijker dan dat ze zijn.

Ricky Paal

Ricky Paal

Odoo Consultant

In samenwerking met onze klanten streef ik naar het behalen van optimale resultaten. Het opbouwen en koesteren van sterke relaties staat hierbij centraal. Als Odoo consultant ondersteun ik niet alleen bij projecten, maar ook bij supportvragen. Onze expertise is veelomvattend. Vertrouw erop dat ik te allen tijde meedenk en de geschiktste werkwijze vind om Odoo te implementeren binnen uw organisatie.

Sander Spil

Sander Spil

Odoo Consultant

De som van ervaringen uit mijn carrière stelt mij in staat om de behoeften van afdelingen en individuen binnen diverse organisaties te begrijpen. Als consultant bij Odoo Experts pas ik mijn vaardigheden toe in een breed scala van industrieën en bedrijfsprocessen, waarbij ik de betrouwbare partner ben tijdens de implementatie van Odoo. Ongeacht de omvang van een organisatie en/of de business scope; ik ben toegewijd aan mijn klanten en hun projecten. Je kunt van mij verwachten dat ik open en direct ben in de communicatie, waarbij ik er altijd naar streef om een sterke, langdurige relatie op te bouwen.

Selinde Vrolijk

Selinde Vrolijk

Accountmanager

Voor mij ligt de uitdaging in het onderhouden van een optimale relatie met zowel onze bestaande als onze nieuwe klanten.


Als de klant tevreden is, zijn wij het ook!

Bonnie van de Schraaf

Bonnie van de Schraaf

HR Consultant
Susan van der Ploeg

Susan van der Ploeg

Office Manager

Ik ben Susan en ik ben de duizendpoot binnen dit bedrijf. Ik zorg ervoor dat iedereen optimaal kan werken.

Het is voor mij een uitdaging om het beste uit ons team te halen.

Wil je ook deel uitmaken van dit team en jouw talent bij ons inzetten?