Over Odoo Experts

Wij zijn Odoo Experts; Experts in Odoo

Contact

Odoo Experts is opgericht in 2012 door en is al jaren de grootste Odoo partner in Nederland en wereldwijd staan we zelfs in de top 10 van de grootste Odoo partners. Iets waar we heel erg trots op zijn. Wij onderscheiden ons door onze praktische en directe aanpak. Wij reageren snel, gaan de discussie niet uit de weg en leveren oplossingen.

Dagelijks helpen wij onze klanten met het implementeren van Odoo of bij het dagelijks gebruik van Odoo. Wij zien wekelijks heel veel verschillende bedrijven en wij weten dat het runnen van een bedrijf niet altijd even simpel is. Je krijgt te maken met heel veel verschillende bedrijfsprocessen, een berg aan administratie en daar bovenop een overvloed aan financiële verantwoordelijkheden. Bovendien moet alles zo efficiënt en snel mogelijk werken. Niet simpel dus. Maar daar kunnen wij je bij helpen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in Odoo: het alles-in-1 ERP-systeem voor al jouw bedrijfsprocessen. Het gebruik van verschillende (lees: onhandige) softwarepakketten is dus niet meer nodig. Met Odoo stroomlijn jij het beheer van je bedrijf, waardoor je efficiënter en overzichtelijker kunt werken.

We bekijken dan ook graag samen met jou hoe we jou en jouw bedrijf het beste kunnen helpen. We denken met je mee en geven eerlijk advies. We luisteren naar jouw wensen en zetten onze kennis in om jouw bedrijf te laten groeien. Verder houden we het graag simpel, want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Onze Experts

Erwin van der Ploeg - Solution Architect bij Odoo Experts

Erwin van der Ploeg
Solution Architect

Bezig zijn met Odoo en oplossingen bedenken voor klanten is waar ik energie van krijg. 'Maak het simpel’ is mijn motto. Ingewikkeld maken kan altijd nog ;).

Bert Burggraaf - Sales manager bij Odoo Experts

Bert Burggraaf
Sales Manager

Onze klanten horen zich bezig te houden met hun primaire processen; het voortbrengen van producten en/of diensten. De software die daarbij nodig is dient naadloos aan te sluiten bij de dagelijkse gang van zaken. Neem contact met me op als je meer wilt weten.

Bastiaan de Keijzer - Consultant bij Odoo Experts

Bastiaan de Keijzer
Odoo Consultant

Ik ben Bastiaan en ik vind het een uitdaging om in een relatief korte periode een bedrijfsproces eigen te maken en Odoo hierop te laten aansluiten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een proces immers pas te optimaliseren is als je het proces goed kent. 

Nienke Troost
Odoo Consultant

Mijn financiële en strategische expertise stellen mij in staat sterkten binnen organisaties te zien en maximaliseren en verbeterpunten door te voeren, zodat het potentieel optimaal gerealiseerd kan worden.

Berry Meijer - Project manager bij Odoo Experts

Berry Meijer
Projectmanager

Het snijvlak van processen, mensen en techniek is een boeiend speelveld.
Mijn uitdaging is het vinden van een optimale combinatie tussen deze drie componenten voor uw unieke organisatie.

Ben jij de nieuwe consultant bij Odoo Experts?

Vacature
Odoo Consultant

....

Marc Rose - Consultant bij Odoo Experts

Marc Rose

Odoo Consultant

Een ERP implementatie vraagt om aanpassingsvermogen binnen een bedrijf. Ik vind het leuk om de gebruikers mee te krijgen en positief te beïnvloeden, waarbij gebruikersgemak en optimalisatie van processen de prioriteit krijgt. Samen houden we het simpel, efficiënt en creëren we vooruitgang.

Ben jij de nieuwe consultant bij Odoo Experts?

Vacature
Odoo Consultant

...

Ruchir Shukla - Lead developer bij Odoo Experts

Ruchir Shukla
Lead Developer

Wat Odoo standaard kan, dat kan ik maken. Al vanaf de oprichting van Odoo Experts ben ik onderdeel van dit team. Ik werk vanuit India dagelijks samen met mijn collega’s om Odoo nog beter te maken voor onze klanten.

Jimeet Darji - Development manager bij Odoo Experts

Jimeet Darji
Development Manager

Software development is een vak apart en vraagt een gedegen planning. Ik onderhoud dagelijks contact met de consultants en zorg ervoor dat alle (technische) vragen en Odoo aanpassingen tijdig worden verwerkt.

Susan van der Ploeg - Office manager bij Odoo Experts

Susan van der Ploeg
Office Manager

Ik ben Susan en ik ben de duizendpoot binnen dit bedrijf. Ik zorg ervoor dat iedereen optimaal kan werken.

Het is voor mij een uitdaging om het beste uit ons team te halen.

Dit wordt jouw plek 😉

Odoo Experts groeit snel. Wil je onderdeel uitmaken van dit fantastische team? We hebben vast wel een openstaande vacature!