✔ Alles-in-1 ERP-systeem​
✔ Gratis demo
✔ Odoo Gold partner

Dit is de prijs van Odoo!

Je droomt niet, het is echt waar!

Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo Apps App Icon
Odoo CRM App Icon

Odoo per maand

29
,90
€ 37,40  *
/ Gebruiker / Maand


Odoo Calendar App Icon
Odoo Projects App Icon
Odoo Website Builder App Icon

Alle Odoo Apps

Exclusief  odoo.sh hosting **

Inclusief Odoo Studio

Inclusief Multi-Company

Inclusief Externe API

Het Custom-abonnement omvat alle Odoo-apps voor één prijs:

 

  Odoo Sales App IconVerkoop Odoo Marketing App IconMarketing  Odoo E-Sign App IconE-sign Odoo Website App IconWebsite  Odoo Accounting App IconBoekhouding Odoo CRM App IconCRM  Odoo Inventory App IconVoorraad Odoo HR App IconHR.

... en nog veel meer 

Geen verborgen kosten, onbeperkte functies en data: geniet van perfecte transparantie! 

(*) De korting is 12 maanden geldig, voor het oorspronkelijk bestelde aantal gebruikers.
(**) Hostingkosten op Odoo.sh zijn niet inbegrepen. 

Odoo Social Media App Icon
Odoo Livechat App Icon
Odoo E-Sign App Icon
Odoo Studio App Icon
Odoo Email MArketing App Icon

Heb je nog vragen?

Staat het antwoord op je vraag niet op deze pagina, neem dan contact met ons op.

Ja, je droomt niet. Voor alle apps betaal je € 29,90 per gebruiker, per maand. De licentie wordt jaarlijks vooraf gefactureerd.

Je sluit het Odoo-abonnement af bij Odoo SA. Odoo Experts brengt je in contact en begeleidt je door het aankoopproces.

Het Odoo-abonnement geeft je toegang tot honderden Odoo-apps in een schaalbare cloudinfrastructuur, inclusief hosting en incrementele dagelijkse back-ups op twee continenten, e-mailintegratie, topbeveiliging, 24/7 monitoring en een controlecentrum om uw Odoo-omgeving te beheren.

De service van Odoo SA omvat onbeperkte e-mailondersteuning, van maandag tot vrijdag, 24/5, in het Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Toegang tot het e-learning-platform van Odoo is ook gratis. Upgrades van de Odoo-database zijn eveneens inbegrepen, exclusief de kosten voor de werkzaamheden van Odoo Experts.

Zie de gedetailleerde algemene voorwaarden van Odoo SA.

Wat zit er niet in dit plan:

 • Hosting op odoo.sh
 • Implementatiekosten via Odoo Experts
 • Maatwerkkosten via Odoo Experts (indien van toepassing)
 • Eerstelijnsondersteuning via Odoo Experts
 • Consultancy en Ontwikkeling nodig voor een migratie naar een nieuwe versie
 • Tegoeden voor in-app-aankopen: sms, contactgegevens automatisch invullen, leadgeneratie, AI om leveranciersfacturen te scannen & uitgaven.


Odoo Experts wil je optimaal ondersteunen bij het gebruik van Odoo. Dat kunnen we alleen doen als Odoo op Odoo.sh draait. Odoo.sh geeft ons alle tools die we daarvoor nodig hebben. Voordelen van Odoo.sh zijn onder meer:

 • Toegang tot het log van Odoo, waardoor we gemakkelijker problemen kunnen traceren
 • Gemakkelijk back-uppen en herstellen
 • Met één druk op de knop testomgevingen creëren
 • Gebruik van generieke, handige apps van Odoo-experts
 • Mogelijkheid tot maatwerk

Het gebruik van Odoo Studio door de klant wordt sterk afgeraden. Odoo Studio kan door Odoo Experts-consultants worden gebruikt om kleine wijzigingen aan schermen of rapporten aan te brengen.


Lees ook: Waarom is Odoo Studio niet de heilige graal?


Ons advies: Gebruik Odoo Studio om schermen aan te passen door bestaande velden toe te voegen of eenvoudigweg nieuwe velden. Maak geen complexe velden en relationele velden als je niet weet wat je doet. Odoo Studio lijkt een leuk hulpmiddel, maar kan de kennis en vaardigheden van een programmeur niet vervangen.


Odoo is waarschijnlijk een heel belangrijk softwaresysteem in je bedrijf. Gebruik het verstandig en als je niet weet wat je doet, vraag dan hulp aan een Odoo Expert. Wij staan voor je klaar.

 

Een betalende gebruiker is een medewerker die toegang heeft tot de backend van Odoo om documenten aan te maken, te bekijken of te wijzigen. Externe gebruikers (zoals klanten of leveranciers) die Odoo via de portal gebruiken, zijn geen betalende gebruikers.


Voorbeelden van betalende gebruikers:

 • Een medewerker die zijn onkosten of urenstaten beheert.
 • Een externe accountant die Odoo gebruikt om aan je cijfers te werken.


Voorbeelden van gratis gebruikers:

 • Klanten en leveranciers die via het portaal toegang hebben tot hun facturen.
 • Bezoekers van je website die bestellingen plaatsen op je e-commerce webshop en hun leveringen volgen.

Externe API betekent het opzetten van externe software (zoals oudere systemen, rapportengines, enz.) die oproepen naar de Odoo API (JSON-RPC of XML-RPC) initieert om gegevens die in Odoo zijn opgeslagen op te vragen, op te halen of bij te werken.


Wanneer de oproep vanuit Odoo wordt geïnitieerd, wordt deze NIET als een "externe API" beschouwd. Wanneer een Odoo-app bijvoorbeeld gebruikmaakt van een dienst van derden, zoals betalingsproviders (Stripe, PayPal, Adyen, enz.), vervoerders (UPS, FedEx, DHL, enz.), VoIP-providers of banksynchronisatie, is het onderdeel van het standaardplan.

Zie de prijzenpagina van Odoo.sh


De prijs is als volgt opgebouwd:

 • Het aantal workers bepaalt het aantal gelijktijdige verzoeken dat uw Odoo-server kan verwerken. Wij adviseren 1 worker per 25 gebruikers en 1 extra medewerker per 5000 websites per dag (bij gebruik van de Odoo website).
 • Een podiumomgeving. Wij raden minimaal 1 stagingomgeving aan die als testomgeving wordt gebruikt. Voor veel maatwerk raden wij minimaal 2 staging-omgevingen aan.
 • De gegevensopslag in GB. De totale schijfruimte, inclusief de grootte van de productie- en stagingomgevingen + 3 back-ups op verschillende datacenters. We raden aan te beginnen met 1 GB per gebruiker.

Wil je persoonlijke aandacht en hulp van adviseurs die je kent? Wij bieden eerstelijnsondersteuning voor al onze klanten. Wij kennen je bedrijf, hoe Odoo is opgezet, en kennen je vaak ook persoonlijk. Als je hulp nodig hebt, gaat het vaak niet alleen om de software. Het gaat ook over processen en mensen die de software gebruiken. Dan is het wel zo fijn als je een partner heeft die jouw situatie door en door kent.


Als onderdeel van je Odoo-licentie heb je recht op gratis ondersteuning van Odoo zelf. Je kunt hier altijd gebruik van maken.