✔ Alles-in-1 ERP-systeem
✔ Gratis demo
✔ Odoo Gold partner

Odoo Video's

Ontdek de kracht van Odoo en bekijk hier alle Odoo-video's, die een uitgebreid overzicht bieden van de verschillende Odoo-apps en hoe deze bedrijven kunnen helpen processen te optimaliseren en succes te bereiken. Elke video is zorgvuldig ontworpen om de unieke functies en voordelen van Odoo's uitgebreide reeks applicaties te benadrukken, van klantrelatiebeheer en e-commerce-oplossingen tot boekhouding en voorraadbeheer. 
Odoo Apps App Icon
Odoo HR App Icon
Odoo Agenda App Icon
Odoo Projecten App Icon
Odoo Website Builder App Icon
Odoo Social Media App Icon
Odoo Livechat App Icon
Odoo E-Sign App Icon
Odoo Studio App Icon
Odoo Email Marketing App Icon

Probeer nu de Odoo-demo: gratis, flexibel en efficiënt

Wat is Odoo?

Wat is Odoo? Ontdek Odoo in 2 minuten

Ontdek Odoo in slechts 2 minuten! Deze video biedt een snelle introductie tot Odoo, een complete suite van zakelijke apps die bedrijven helpt bij het beheren van verschillende functies zoals verkoop, CRM, projectmanagement, productie, voorraad en meer. Leer hoe Odoo kan helpen uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren

Maak kennis met Odoo 17

Ontdek Odoo 17: bekijk alle nieuwe functies

Ontdek de spannende nieuwe functies van Odoo 17 in deze uitgebreide overzichtsvideo! Van een vernieuwde gebruikersinterface tot nieuwe modules en verbeterde rapportagetools, Odoo 17 biedt verbeterde functionaliteit en efficiëntie voor uw bedrijfsprocessen. Bekijk hoe de nieuwste updates uw operaties kunnen stroomlijnen en de productiviteit kunnen verhogen.

Een dag bij Odoo

Een typische dag bij Odoo

Ontdek hoe Odoo's apps een typische werkdag verbeteren. Deze video toont de verschillende manieren waarop Odoo-tools teams helpen om efficiënter samen te werken, van projectbeheer tot communicatie en meer. Krijg inzicht in hoe Odoo de productiviteit verhoogt en bedrijfsprocessen stroomlijnt met zijn geïntegreerde applicaties.

Odoo Boekhouding

Ongeëvenaarde productiviteit

Ontdek Odoo, de snelste online boekhoudapp die je productiviteit naar een hoger niveau tilt. Krijg direct inzicht in je dagboeken, beheer betalingen eenvoudig en pas facturen binnen enkele minuten aan. Profiteer van automatische betaalherinnereingen en geavanceerde factuurdigitalisering met een nauwkeurigheid van 98%. Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie met Odoo!

Odoo Restaurant

Restaurantbeheer eenvoudig gemaakt

Odoo POS maakt restaurantbeheer eenvoudig en efficiënt. Beheer bestellingen, tafels en betalingen moeiteloos met Odoo’s gebruiksvriendelijke interface.

Automatiseer dagelijkse taken en verbeter de klanttevredenheid met snelle en nauwkeurige service. Ontdek hoe het Odoo Kassasysteem jouw restaurant kan transformeren!

Odoo Verkoop

Creëer prachtige offertes

Odoo verkoop, de perfecte oplossing voor efficiënte offertes. Maak indrukwekkende, op maat gemaakte offertes en verstuur ze eenvoudig per e-mail of WhatsApp. Ontwerp je pagina's met dynamische velden en voeg gestandaardiseerde sjablonen toe. Odoo verkoop biedt een revolutionaire manier om offertes te maken. Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil!

Odoo PLM

Voeg versiebeheer toe aan stuklijsten

Odoo PLM is de ideale app voor productlevenscyclusbeheer, waarmee je wijzigingen in je vervaardigde goederen eenvoudig bijhoudt. Beheer productontwerpaanpassingen en supply chain-wijzigingen moeiteloos. Met Odoo PLM heb je altijd de nieuwste versies bij de hand en verbeter je je productbeheer. Probeer Odoo PLM vandaag nog!

Odoo Kwaliteit

Verbeter de kwaliteit in de supply chain!

Bij Breezy Keys gebruiken we de Odoo Quality app om kwaliteitscontrole te beheren voor onze mechanische toetsenborden. Van het ontvangen van onderdelen tot het verzenden van het eindproduct, Odoo Quality integreert kwaliteitschecks in elke stap van het productieproces. Met eenvoudige pass/fail-controles en meldingen zorgt Odoo Quality ervoor dat onze producten altijd voldoen aan de hoogste normen.

Odoo Onderhoud

Beheer eenvoudig je productieapparatuur!

Odoo Onderhoud houdt je apparatuur in topconditie, waardoor productieprocessen soepel verlopen. Beheer onderhoudsteams, onderhoudsverzoeken en voorkom storingen met preventief onderhoud. Creëer eenvoudig nieuwe teams en categorieën en volg alle onderhoudswerkzaamheden. Met Odoo Onderhoud heb je volledige controle over je apparatuur en productie. 

Odoo Agenda

Ontdek Odoo's geïntegreerde planningsapp!

Met Odoo Agenda kun je gemakkelijk vergaderingen organiseren en personeelsafspraken beheren. Het integreert naadloos met andere Odoo-apps zoals CRM en verlof, waardoor je alles vanuit één overzicht kunt beheren. Plan herhalende afspraken, voeg klanten toe aan vergaderingen en boek eenvoudig online afspraken. Neem de controle over de tijd van je bedrijf terug met Odoo Agenda!

Odoo Productie

Vlotte productiestromen met Odoo MRP

Bij Pluo worden tentoonstellingsstands en museumdisplays ontworpen en vervaardigd. Odoo’s Manufacturing Execution System vereenvoudigt hun productieprocessen. Productiemanagers kunnen eenvoudig ontbrekende componenten bijhouden, bestellingen aanvullen en productieorders aanmaken. Operators registreren onderdelen met barcodescanners, beheren werkorders en voeren kwaliteitscontroles uit via de Shop Floor-app.

Odoo Kassa

Vereenvoudig de retailactiviteiten

Verkoop producten moeiteloos met Odoo Point of Sale. Dankzij de intuïtieve interface en geweldige functies is afrekenen een fluitje van een cent. Geniet van eenvoudige terugbetalingen, veel betaalopties en aanpasbare loyaliteitsprogramma's. Odoo POS ondersteunt betalingen via creditcard, Stripe en PayPal, en werkt de voorraad automatisch bij. Klanten kunnen zelfs zelf een factuur genereren via een QR-code op hun bon.

Odoo e-Commerce

Lanceer jouw webshop als een raket! 🚀

Met Odoo eCommerce kun je je online bedrijf eenvoudig starten. Bij ons messenwerkplaats verkopen we met trots fijn geslepen messen. Met één upload wordt onze hele catalogus geïmporteerd. Voeg video's, beschrijvingen en klantbeoordelingen toe om producten te laten opvallen. Bied klanten de mogelijkheid om accessoires te kopen en zich te abonneren op onze nieuwsbrief. Gebruik promoties om de verkoop te stimuleren en bied opties voor huur, aankoop of abonnementen. In enkele minuten staat je bedrijf online.

Odoo Helpdesk

Volledig geïntegreerde klantondersteuning
Ontmoet Odoo Helpdesk, de klantenservice-applicatie met geïntegreerd ticketbeheer, live chat en e-mailondersteuning. Bekijk je tickets in een overzichtelijk dashboard en houd prestaties bij met handige statistieken. De Helpdesk biedt ook een uitgebreide helpcenter met kennisartikelen, communityforums en videotrainingen. Beheer klantvragen via live chat, gebruik opgeslagen reacties en ontvang beoordelingen. Automatiseer ticketcreatie met chatbots en werk efficiënt samen met je team.

Odoo Website Builder

Bouw de perfecte website!
Bouw de perfecte website met Odoo's websitebouwer. Richie, een financieel coach, heeft een website nodig die zijn merk en diensten vertegenwoordigt. Met Odoo kan hij eenvoudig de bannerfoto wijzigen, teksten aanpassen en klantbeoordelingen toevoegen. Gebruik blokken om je diensten te presenteren en je blogposts efficiënt te organiseren. Creëer nieuwe blogposts, voeg tags toe en optimaliseer voor SEO om beter gevonden te worden. Alles kan direct op de pagina worden bewerkt en bekeken.

Odoo Apps App Icon
Odoo HR App Icon
Odoo Agenda App Icon
Odoo Projecten App Icon
Odoo Website Builder App Icon
Odoo Social Media App Icon
Odoo Livechat App Icon
Odoo E-Sign App Icon
Odoo Studio App Icon
Odoo Email Marketing App Icon

Probeer Nu de Odoo Demo: Gratis, Flexibel en Efficiënt