Drie belangrijke vragen

De roadshow in Aruba gemist? Geen probleem, wij zetten hier de belangrijkste lessen nog eens op een rijtje.

Onlangs sponsorde Odoo Experts een Odoo Roadshow op Aruba. Het was een enorm succes met meer dan 120 aanwezigen, afkomstig van alle verschillende soorten bedrijven op het eiland. We waren erg trots om deel uit te maken van het evenement en het was fantastisch om iedereen te ontmoeten.
Tijdens het evenement was er een panel, waar de partners op het podium werden uitgenodigd om vragen over Odoo en de implementatie van Odoo te beantwoorden en het is duidelijk dat niet elke partner dezelfde aanpak heeft voor een Odoo implementatie. Daarom willen we in deze blog drie belangrijke vragen met onze antwoorden belichten.

Vraag 1: Moet de software aanpassen naar de behoefte van de klant, of moet de klant zich aanpassen aan de software.

Onze vraag aan jou is: waarom zou je je niet willen aanpassen? De wereld verandert continu en sneller dan ooit, dus stilstaan is achteruit gaan. Je hoeft niet alles te veranderen, maar je moet wel openstaan om je bedrijfsprocessen te evalueren en waar nodig te veranderen en aan te passen. Een belangrijk onderdeel van het implementeren van een nieuw ERP is de kans om processen te verbeteren die misschien al jaren vastzaten. Dit vraagt om een flexibele softwareoplossing met een sterke visie en Odoo is precies dat.

Vraag 2: Wat vindt u belangrijk voor een succesvolle implementatiestrategie of -methodiek?

We weten allemaal dat een project draait om duidelijke requirements, budget, planning en deadlines. Natuurlijk heeft Odoo Experts een bewezen succesvolle methodologie om die parameters te beheren. De belangrijkste aspecten van een ERP-project zijn eigenlijk mensen en processen. De software is slechts een hulpmiddel die je kan helpen efficiënter te werken, maar we moeten alle mensen aan boord krijgen om die verbeteringen door te voeren. Onze missie is om jouw mensen jouw processen in Odoo zo efficiënt mogelijk te laten uitvoeren. Net zoals je een rijbewijs nodig hebt voordat je een auto kan besturen, heb je training nodig om Odoo te bedienen. Wij zorgen ervoor dat we live gaan wanneer jij er klaar voor bent. Dat is wat wij de afgelopen 11 jaar met succes hebben gedaan.

Odoo Experts: 10 jaar partner voor sterke leiders

Vraag 3: Wie is jouw ideale klant en waarom?

Allereerst is Odoo geschikt voor bedrijven van elke omvang en in elke branche. Odoo is een modern ERP-systeem gebouwd met een zeer sterke visie. Als je in deze visie gelooft, dat al jouw zakelijke behoeften in één enkel systeem moet integreren om de meeste efficiëntie te behalen en de nieuwste ontwikkelingen in zowel technologieën als processen bij te houden, dan ben jij een perfecte match voor Odoo. Bovendien ben je ruimdenkend en bereid om te veranderen om de manier waarop jouw bedrijf draait te verbeteren. Zoals een van de grote ondernemers van onze tijd, zei Steve Jobs: "Think different". 

Odoo Experts is een leider in Odoo implementaties wereldwijd en zullen de komende jaren blijven uitbreiden. Als jij geïnteresseerd bent om Odoo zelf te implementeren, neem dan gerust contact met ons op en profiteer van onze ervaring.

in Blog
Drie belangrijke vragen
Mark Scheffel 26 februari 2023
Deel deze post
Labels