Odoo Experts: 10 jaar partner voor sterke leiders

In 2022 heeft Odoo Experts voor het 10de jaar achtereen hun focus volledig gericht op de implementatie van Odoo-applicaties.

In 2022 hebben wij voor het 10de jaar achtereen onze focus volledig gericht op de implementatie van Odoo-applicaties. We initiëren verbeteringen en nemen voor het grootste deel de Nederlandse vertaling van Odoo voor onze rekening. Ons werk wordt iedere dag verrijkt door de bedrijven die wij met veel energie en enthousiasme helpen om succesvol te zijn. Het daagt ons uit om goede ideeën op te pakken en anderen te laten leren van onze ervaringen. Samenwerken met sterke leiders is het mooiste onderdeel van ons vak.

Waarom Odoo?

Met de applicaties van Odoo stel je zelf je softwarepakket (ERP, HR, CRM, e-commerce, CMS) samen. Een opzichzelfstaande app wordt niet gekoppeld maar is volledig geïntegreerd met eenzelfde look and feel als alle apps. Met Odoo heb je de beste gebruikerservaring omdat alle functionaliteit in één pakket wordt aangeboden.

Waarom Odoo Experts?

Bij ons draait het om de mensen en de bedrijfsprocessen waarin zij werkzaam zijn. Wij begrijpen als geen ander dat Odoo voor hen 'slechts' een stuk gereedschap is. Natuurlijk is het een belangrijk stuk gereedschap. Wellicht het belangrijkste gereedschap van je bedrijf. Het is dan ook geen kostenpost maar een tool en een investering in je bedrijf. Met goede (vakkundige) software krijgen medewerkers meer mogelijkheden om de juiste dingen sneller en beter te doen. Het brengt verbetering te weeg.

Enkele feiten

 • 2012 Odoo Experts opgericht door Erwin van der Ploeg
 • 2012 gestart met on premisse servers.
 • 2014 overgang naar VPS Hosting-servers
 • 2015 Odoo Partner
 • 2016 Odoo Award - Best starting partner EMEA
 • 2017 Odoo Gold Partner
 • 2017 Odoo Award - Best Odoo Vertaler
 • 2019 volledig naar de Odoo in de cloud
 • 2021 100+ projecten nationaal en internationaal +1200 gebruikers
 • 2022 Een team van 10 consultants, programmeurs en projectleiders
 • 2022 Voor de tweede keer wint odoo Experts de award voor beste vertaler

De toekomst van Odoo Experts

Odoo Experts is altijd op zoek naar klanten met een sterk leiderschap omdat er bij de implementatie van nieuwe software veel verandert voor een organisatie (lees ook: Waarom is een ERP implementatie zo moeilijk). Je kan niet alle medewerkers gelukkig maken. Sommige werken liever en allang met 1 pakket. Maar als 4 van de 5 afdelingen er substantieel beter van worden (in efficiency verdubbelen), moet je als leider aangeven dat de balans de juiste richting aangeeft. Wij houden van aan- en doorpakkers. Niet nodeloos vergaderen en pakken papier produceren. Wij voegen graag de daad bij het woord: nodig ons vrijblijvend uit voor een verhelderende presentatie en neem daarna zelf de beslissing om te bepalen wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen!

Erwin van der Ploeg

Wil je alles van Odoo weten, maar dan eenvoudig?

Met Odoo hou je het simpel! We sturen het je wel per mail 😊


Odoo Experts: 10 jaar partner voor sterke leiders
Odoo Experts 8 juni 2022
Deel deze post
Labels