Organiseer evenementen met Odoo

Het organiseren van een evenement vereist veel energie, of het nu gaat om promotiekaarten, herinneringen, het beheren van sponsors of sprekers. Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden. Gelukkig heeft Odoo een geïntegreerde oplossing gemaakt.

Odoo Evenementen. De Odoo app waarmee je moeiteloos al je evenement mee beheert.

Zoals je van Odoo gewend bent is deze app geheel geïntegreerd met alle overige Odoo apps en hierdoor haal je ongekende voordelen. Wil je weten wat ik bedoel? Lees snel verder.

Maak een Odoo evenementen website

Bouw je evenementen website pagina

De beste manier om uw evenement te promoten, is door middel van een geweldige ontworpen website.

Gebruik hiervoor de bouwstenen van de website builder, om je bedrijf, met een mooi ontworpen pagina’s te presenteren aan de wereld. Sleep de bouwblokken en plaats deze en reorganiseer de volgorde naar wens.

Voeg een mooie foto toe en voorzie je evenement van passende informatie. Voeg extra’s toe aan je evenement zoals een sponsor, agenda, locaties, sprekers en presentaties en voor je het weet ben je klaar.

Odoo evenementen ticket pagina

Verkoop online je tickets

Krijg meer deelnemers door het optimaliseren van je registratiepagina's. Definieer verschillende soorten tickets voor je evenement. Zo kun je op een eenvoudige manier verschillende tickets aanbieden zoals gratis of betaalde tickets.

Om de bezoekerservaring te optimaliseren kun je vragen toevoegen aan het registratieproces, om zodoende de gebruikerservaring te vergroten. Je kunt de informatie gebruiken om badges te personaliseren en daarnaast heb je ook nog eens toegang tot gedetailleerde rapportages. 

Met de Odoo Evenementen App wordt het wel heel eenvoudig om tickets te verkopen. Het verkoopproces is overzichtelijk en is te koppelen met verschillende betaalproviders, Zoals Adyen, Ingenico, Buckaroo, Stripe, etc. 

Odoo evenementen tickets barcode scannen

Scan je bezoekers bij de ingang

Binnen Odoo evenementen zijn registratiebevestiging, badges en herinneringsmails allemaal geautomatiseerd, op deze manier kun je ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is rond om en op het evenement.

De mobiele App maakt het gemakkelijk om deelnemers te scannen en te registreren bij de ingang. 

Odoo evenementen rapportages

Evenement statistieken

Bekijk je statistieken van je evenement of wanneer je meerdere evenementen tegelijk organiseert, bekijk dan voor meerdere evenementen tegelijkertijd de statistieken in een duidelijk overzicht.

Odoo Evenementen is perfect worden geïntegreerd met andere Odoo Apps, hierdoor kun je bulkmailing en andere Marketing Apps gebruiken om uw evenementen te promoten en een nog groter publiek bereiken. Gebruik Odoo Verkoop en de Odoo Factuur Apps om sponsoring, toegangskaartje, webinars en dergelijke te verkopen.  

Na je evenement kun je de deelnemers een geautomatiseerde enquête om feedback te krijgen. Zo kun je, je evenement blijven verbeteren.

Het voordeel van integratie

Met de Odoo Evenementen App heb je alles in handen om je evenement te organiseren. Het grote voordeel is dat het hele beheer van het organiseren van een evenement is geïntegreerd in één softwaresysteem.

  • Het aanmaken van je evenement
  • Het promoten van je evenement via je website
  • Mogelijkheid om het evenement op te delen in meerdere tracks
  • Het verkopen en facturen van toegangskaartjes
  • Scannen van toegangskaartjes
  • Het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek
  • Uitgebreide statistieken
in Blog
Organiseer evenementen met Odoo
Odoo Experts 1 februari 2019
Deel deze post
Labels