Using creativity to simplify complexity

Dagelijks zijn wij met intensief met onze klanten aan de slag en innoveren we in de wereld van ERP-oplossingen. En nu staan we aan de vooravond van een nieuwe fase. Deze mijlpaal is niet alleen een moment om terug te kijken op onze prestaties, maar ook een kans om ons opnieuw uit te vinden en ons voor te bereiden op de volgende stappen. In dit licht willen we graag onze bestaansreden, missie, visie en kernwaarden met jullie delen – de fundamenten die ons richting geven en ons onderscheiden in onze sector.

Odoo Experts is al meer dan een decennium een begrip als Odoo Implementatiepartner. Sinds 2016 is Odoo Experts Gold partner en sinds 2017 staan we bovenaan als Odoo Gold partner met de meeste implementaties.

🔥 Onze bestaansreden: Waardevolle relaties en topkwaliteit

Onze passie ligt in het bouwen van langdurige, waardevolle relaties met onze klanten en partners. Wij geloven in het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en het creëren van een positieve impact in alles wat we doen. Onze informele, dynamische teamomgeving stimuleert samenwerking en innovatie, waarbij de nadruk ligt op zowel de mensen achter ons succes als de resultaten die we bereiken.

💡 Onze visie: Creativiteit omzetten in oplossingen

Wij zetten ons in om bedrijfsprocessen te versimpelen en te optimaliseren, waarbij we creativiteit inzetten om complexiteit te verminderen. Ons doel is om met behulp van Odoo technologie, bedrijven te helpen efficiënter en effectiever te functioneren, waardoor ze meer waarde voor hun klanten kunnen creëren.


💼 Onze missie: De onbetwiste Odoo Experts 

Als het om Odoo gaat, staan wij aan de top. Met een diepgaande kennis van de Odoo-omgeving zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte, effectieve oplossingen voor elk uniek bedrijfsprobleem. Denk je aan Odoo, dan denk je aan Odoo Experts.


Kernwaarden: De smaakmakers van onze cultuur

  1. Topkwaliteit leveren: Onze focus ligt altijd op het leveren van de beste kwaliteit, niet alleen "goed genoeg".
  2. Snel en slagvaardig: In de snelle wereld van ERP zijn we proactief en richten we ons direct op de kern.
  3. Open en directe communicatie: We communiceren eerlijk en transparant, ook onder uitdagende omstandigheden.
  4. Betrouwbare partner: Wij bouwen aan vertrouwen en langdurige relaties. Onze klanten kunnen op ons rekenen.

Odoo Experts logo en slogan

Onze slogan: "Using Creativity to Simplify Complexity"

Deze slogan vat onze essentie samen. In de complexe wereld van ERP en bedrijfssoftware brengen wij creativiteit en eenvoud samen. Ons doel? Het leven van onze klanten makkelijker maken door ingewikkelde uitdagingen om te zetten in begrijpelijke oplossingen.

Nu je ons beter kent, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze reis. We zijn klaar om onze woorden in daden om te zetten en kijken uit naar de toekomst. Ready, set, go! 🚀

Using creativity to simplify complexity
Erwin van der Ploeg 7 december 2023
Deel deze post
Labels