Een Terugblik op een fenomenaal 2023

Succesverhalen van Odoo en Odoo Experts

2023 was een jaar vol dynamische groei en opmerkelijke prestaties voor zowel Odoo als Odoo Experts. We zijn blij en trots om de groei en verdere innovatie van Odoo van dicht bij te aanschouwen. 12 jaar geleden, bij de oprichting van Odoo Experts, zagen we deze potentie al.

Wijzelf hebben ook een heerlijk jaar achter de rug. We hebben onze leidende positie kunnen behouden en staan nog steeds fier boven aan als Nr. 1 Odoo Gold partner. En daar zijn we terecht erg trots op.

Laten we dieper duiken in de hoogtepunten van Odoo en Odoo Experts.

Odoo: Pionieren en wereldwijde uitbreiding

1. Lancering Odoo 17: Een nieuwe era in bedrijfssoftware
De introductie van Odoo 17 op de Odoo Experience was een game-changer. Deze versie bracht revolutionaire features zoals geavanceerde AI-integraties en verbeterde gebruiksvriendelijkheid, waardoor bedrijven nog efficiënter kunnen opereren. Lees ons blog voor all nieuwe mogelijkheden van Odoo 17

2. Wereldwijde Groei: Wereldwijde nieuwe kantoren
Odoo's uitbreiding met nieuwe kantoren in België, New York, Milaan en Dubai symboliseert haar ambitie om wereldwijd een nog grotere impact te maken. Deze strategische locaties versterken de aanwezigheid van Odoo in belangrijke markten.

3. 'Enterprise Application Innovator of the Year'
Deze prestigieuze award benadrukt Odoo's voortrekkersrol in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor ondernemingen, een erkenning van haar leiderschap in technologische innovatie. Lees hier over de Odoo Award.

4. Versterkte Partnerschap met KPMG
De uitbreiding van de samenwerking met KPMG in België is een strategische zet die de kracht van Odoo's software in bedrijfstransformaties onderstreept. Lees hier meer over de samenwerking met Odoo en KPMG.

5. Investering van € 150 Miljoen door General Atlantic
Deze aanzienlijke investering is een stem van vertrouwen in Odoo's groeipotentieel en onderstreept haar rol als een toonaangevende speler in de wereld van bedrijfssoftware. Lees hier meer over de investeringen in Odoo.

6. Podcast 'Planet Odoo': Kennisdeling en community building
Met 'Planet Odoo' biedt Odoo een uniek platform voor het delen van inzichten en het versterken van de community rondom Odoo-experts en -gebruikers. Hier vind je de Odoo Podcasts.

7. Teamgroei: Een mijlpaal van 3000+ medewerkers
De groei tot meer dan 3000 werknemers weerspiegelt Odoo's succes en toewijding aan het creëren van een divers en getalenteerd team.

Odoo Experts: Lokale groei en successen

In de schaduw van Odoo's internationale triomfen, heeft Odoo Experts een bijzonder indrukwekkend jaar beleefd. Met strategische ontwikkelingen, teamuitbreiding en erkende prestaties hebben we ons stevig gepositioneerd als leider in de Nederlandse markt en versterken we onze positie in het Nederlands Caribisch gebied. Hieronder verkennen we de sleutelmomenten die 2023 voor Odoo Experts zo memorabel maakten.

1. Nieuw kantoor: Ruimte voor ambitieuze groei
Onze nieuwe kantoor is een strategische stap om ons groeiende team te huisvesten en onze capaciteit voor toekomstige projecten te vergroten. 

Odoo Experts Kantoor Receptie

2. Teamuitbreiding: Vijf nieuwe talentvolle collega's
De toevoeging van vijf nieuwe collega's aan ons team heeft onze expertise verbreed en onze dienstverlening verrijkt, waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

3. Expansie in het Caribisch gebied
Gestart in februari met een Odoo Roadshow in Oranjestad, Aruba, wat een basis heeft gelegd voor verder uitbreidingen in het Caribisch gebied. Onze groei in het Caribisch gebied benadrukt onze capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te bieden in diverse markten en regio's.

Odoo Roadshow Aruba - Erwin van der Ploeg en Mark Scheffel

4. Strategische focus: Een duidelijke koers
De ontwikkeling van een heldere strategie op basis van onze missie en visie heeft ons geholpen om onze doelen effectiever te bereiken en onze klanten beter te ondersteunen. Lees hier onze missie en visie.

5. Implementatie van OKR's: Naar een doelgerichte organisatie
Door OKR's te implementeren, hebben we een sterke focus op resultaten en transparantie in onze werkprocessen geïntroduceerd, wat bijdraagt aan onze efficiëntie en effectiviteit.

6. Nieuwe Slogan: 'Using Creativity to Simplify Complexity'
Onze nieuwe slogan weerspiegelt onze creatieve benadering om complexe uitdagingen aan te pakken en te vereenvoudigen, een essentieel onderdeel van onze dienstverlening.

Odoo Experts Logo en Slogan

7. Ook in 2023 zijn we Nr. 1 Odoo Gold Partner Nederland
En laat je niets wijsmaken 😉. Odoo Experts is voor het 5e jaar op rij de Odoo Gold Partner met de meeste implementaties. Het behouden van onze positie als Nr. 1 Odoo Gold Partner in Nederland is een bevestiging van onze expertise en hier zijn we ongelofelijk tros op.

Odoo Apps App Icon
Odoo HR App Icon
Odoo Calendar App Icon
Odoo Projects App Icon
Odoo Website Builder App Icon
Odoo Social Media App Icon
Odoo Livechat App Icon
Odoo Studio App Icon
Odoo Email Marketing App Icon

Probeer Nu de Odoo Demo: Gratis, Flexibel en Efficiënt
 


Een Terugblik op een fenomenaal 2023
Erwin van der Ploeg 19 december 2023
Deel deze post
Labels