Reserveer nu je vergaderruimtes met Odoo 17

Efficiëntie in elke ruimte: Beheer jouw meetingrooms met Odoo 17

In de zakelijke wereld is tijd geld, en het effectief beheren van je vergaderruimtes kan het verschil betekenen tussen een productieve dag en een dag vol verloren mogelijkheden. Met de introductie van de module 'Room Management' in Odoo 17, kunnen organisaties nu hun meetingrooms beheren met ongekende efficiëntie.

Achter de schermen: Krachtig en intuïtief

De 'Rooms' module in de backend van Odoo 17 is specifiek ontworpen voor uitgebreide beheermogelijkheden. Als je een ruimte creëert, kun je belangrijke details invoeren, zoals de naam van de ruimte, de beschikbare voorzieningen en koppelingen aan een specifiek bedrijf of kantoor. Elke kamer heeft een eigen URL voor toegang via de frontend, waarbij zaalbeheerders deze URL kunnen aanpassen, inclusief een unieke toegangscode.

De visuele vertegenwoordiging van de kamers wordt verrijkt met afbeeldingen en aanpasbare kleuren voor de website. En met zowel kanban- als lijstweergaven, biedt het beheer van de kamers een vlotte en heldere ervaring, inclusief directe inzichten in de beschikbaarheid van de kamers.

Boeken en plannen met gemak

Het plannen van vergaderingen is net zo naadloos, met verschillende weergaven zoals Gantt, kanban, kalender en lijst om de efficiëntie te maximaliseren. Of je nu een vergadering inplant, bijwerkt of annuleert, de module biedt een duidelijk overzicht en makkelijke wijzigingsopties.

Een opvallende functie is de chatter binnen het vergaderingsformulier. Dit biedt niet alleen transparantie, maar creëert ook een audit trail voor vergaderactiviteiten.

Boek vergaderruimte

De Voordeur: Altijd Up-to-date

De frontend is speciaal ontworpen om te draaien op een statisch apparaat zoals een tablet, geplaatst bij de desbetreffende ruimte. In een oogopslag zie je de huidige status en beschikbaarheid van de kamer, inclusief de resterende tijd van de lopende vergadering en een zijbalk met alle komende vergaderingen.

Deurscherm voor vergaderruimte

Snel vergaderingen inplannen

Het boeken van een ruimte voor de komende 15, 30 of 60 minuten is een fluitje van een cent, perfect voor die last-minute meetings. En vooruit plannen? Dat is net zo eenvoudig, met opties om de gewenste datum en tijdsduur te selecteren.

Flexibiliteit voor wijzigingen

Soms lopen dingen anders dan gepland. In Odoo 17 kunnen gebruikers eenvoudig vergaderingen aanpassen of verwijderen door op de boeking in de zijbalk te klikken. Met een paar klikken pas je de start- en eindtijden aan, of verwijder je een geplande meeting volledig.

De module 'Room Management' in Odoo 17 belooft een revolutie in het gebruik van vergaderruimtes. Het maakt efficiënt ruimtebeheer niet alleen mogelijk, maar ook plezierig. Ben je klaar om de controle over je vergaderruimtes te heroveren? Met Odoo 17 is het eenvoudiger dan ooit.

in Blog
Reserveer nu je vergaderruimtes met Odoo 17
Erwin van der Ploeg 7 november 2023
Deel deze post
Labels
Onze blogs