Odoo Experts 2016

Wat een ongelofelijk jaar!

Niet alleen denken in oplossingen, maar ook de oplossing in uitvoering brengen. Dat doen de Odoo experts.


Het jaar is nog niet voorbij, maar toch een terugblik op 2016. Wat een fantastisch jaar was dit voor mijn bedrijf. Na een paar jaar geen Odoo partner te zijn geweest zijn we begin 2016 opnieuw gestart als Odoo partner. We geloven in Odoo als bedrijf en omarmen de visie en missie. Het product is fantastisch en maakt ieder jaar stappen waar andere softwarepakketten decennia over doen. Voor ons een reden om onze focus volledig te richten op Odoo.

Wij zijn trots om Odoo te vertegenwoordigen bij onze klanten en trots op hoe Odoo Enterprise wordt ontvangen. Blij verrast waren we dat we tijdens de Odoo Experience 2016 werden uitgeroepen to Beste Odoo Starter EMEA (en EMEA staat voor Europe Middle Eest, Africa). Het is nogal een groot gebied en dan beste Odoo starter en mooie woorden en een trofee van Odoo. Wauw...Ik was er stil van.

En nu eind 2016 sluiten we het jaar af als Nr 1 Odoo Gold partner van Nederland. Odoo Experts is een begrip geworden en vele bedrijven hebben ons gevonden en waarderen ons door onze praktische aanpak. Wij adviseren niet alleen, we doen ook actief mee. Handen uit de mouwen en samen projecten tot een succes brengen. Niet vanaf de zijlijn, maar we staan er midden in. Niet alleen denken in oplossingen, maar ook de oplossing in uitvoering brengen. Dat doen de Odoo experts.

Nu staat 2017 alweer voor de deur en zullen wij nog verder uitbreiden en onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen. Odoo komt 2017 met versie 11 welke veel verbeteringen zal brengen voor dienstverlenende bedrijven. Wij kunnen niet wachten.

Rest mij nog om Odoo en alle klanten die geloven in Odoo en Odoo experts te bedanken voor het behaalde succes in 2016. We hadden het niet zonder jullie gekund.

Odoo is Booming en we love Odoo!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch 2017. Wij staan voor jullie klaar :)

Erwin van der Ploeg

Odoo Experts 2016
Erwin van der Ploeg 22 december 2016
Deel deze post
Onze blogs