Odoo E-mail Marketing

Maak zelf op een eenvoudige manier je website met Odoo.

Contact  Probeer de demo

Odoo E-mail Marketing App Icon Met de Odoo e-Mail Marketing App kun je geautomatiseerd en klantspecifieke marketingcampagne opzetten. Door gebruik te maken van geavanceerde filters stel je lijsten met contacten samen om doelgroepen te specificeren die jij wilt benaderen.

Door middel van bouwstenen maak je eenvoudig je e-mail met titels, call-to-action, socialmedia-knoppen en footers. Door een tracking code toe te voegen aan de links in je e-mailcampagnes krijg je een volledig overzicht van de prestaties van elke campagne met de Odoo Link Tracker.


Odoo E-mail Marketing - Aanmaken campagne

Maak geweldige campagnes

Heb je geen zin om zelf je nieuwsbrieven te ontwerpen? Geen probleem! Kies een ontwerp uit de vele sjablonen, pas de lay-out aan en voeg je tekst en afbeeldingen toe, en je bent klaar om je nieuwe campagne te verspreiden!

Kies de bouwstenen en versleep ze naar waar ze in jouw e-mail moeten komen te staan. Maak in een handomdraai schitterende inhoud met titels, call-to-action, socialmedia-knoppen en footers.

Segmenteer je database

Voor betere openings- en klikratio's.

Optimaliseer je resultaten door het versturen van uw campagnes naar doelgroepen binnen je Odoo database. Selecteer leads, klanten en elke andere groep uit je contactenlijst per land, datum, functie en meer, allemaal ontwikkeld om te zorgen dat je, jouw content alleen naar de mensen stuurt met wie je, jouw campagne wilt delen.

Geen Mailchimp maar Odoo!

Publiceer meerdere websites met hun eigen URL, lay-out, inhoud Met de e-Mail Marketing App kun je rechtstreeks tekst en illustraties toevoegen aan de bewerkbare content van je bouwblokken.

In een live preview zie je hoe je e-mail eruit komt te zien. De statistieken over de prestaties van je e-mails zijn realtime te volgen. Het aantal gecreëerde leads en bestellingen, de gegenereerde inkomsten, ontvangstratio, open ratio, click ratio en bounce ratio.

Alle verzonden e-mails worden geregistreerd en bewaard in de Odoo-database. Natuurlijk is de e-Mail Marketing App uitgerust met de 'opt-out'-optie.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

CRM

CRM

Zet bezoekers om in leads en sla hun informatie op in Odoo CRM. Vult de klant zijn contactinformatie in, volg deze dan snel en effectief op.

Enquête

Odoo Enquête App

Krijg belangrijke inzichten dankzij Odoo enquêtes. Verstuur de  enquête via e-mailcampagnes en laat deze digitaal invullen. Alles via Odoo. 

Evenementen

Odoo Evenementen App

Organiseer, promoot en verkoop fysieke en online evenementen. Integreer YouTube Broadcast en Chatrooms voor Online Evenementen. 

Marketing Aut.

Odoo Marketing Automation. App

Lead nurturing doe je met Marketing Automation. Je kunt niet alles zelf doen, dus zorg dat Odoo automatisch voor je campagnes afwerkt.