Odoo CRM

Zet je klant centraal, volg leads, sluit deals en krijg inzicht in je verkoop-pijplijn.

Contact  Probeer de demo

Odoo CRM App Icon Met de Odoo CRM App registreer je al je contacten met je leads, verkoopkansen en klanten.  Aan de hand van de Kanban-view heb je een duidelijk overzicht van al je verkoopkansen en in welke fase van de pijplijn zij zich bevinden.

Bovendien zijn de verkoopkansen eenvoudig op te delen in verkopen aan bestaande klanten en in new business. Door de duidelijke verkeerslicht-signalen is in één oogopslag te zien of er vervolgactiviteiten uitstaan bij de verkoopkans. Hierdoor kunnen verkoopkansen nooit tussen wal en schip raken.

Odoo CRM - Wat zijn de CRM mogelijkheden via Odoo Experts.

Krijg meer gedaan in minder tijd

Geweldige tools = blije mensen

Automatiseer activiteiten op basis van verkoopscripts: telefoongesprekken, afspraken, mailing en offertes. Verkrijg alle informatie die je nodig hebt. Welke webpagina heeft de klant bekeken, mail ontvangen en meer.

Real-Time overzicht in je verkoop pijplijn

Weet precies hoe je presteert in vergelijking tot je maandelijkse doelen. Organiseer je taken op basis van de volgende geplande activiteiten.

Blijf in contact met uw klanten

Krijg een snel overzicht van wat er zich afspeelt binnen uw team. Zie precies wanneer een collega een oproep logt of een bericht stuurt. Deel ideeën en bestanden in realtime en loop in op dingen die u gemist heeft toen u weg was.

Automatiseer je marketing activiteiten

Marketing automation

Stuur je leads en verkoopkansen automatisch berichten en verleid ze om klant te worden.

E-mail marketing

Maak prachtige e-mail campagnes en verstuur ze naar een selectie van je leads.

Odoo CRM

Verbeter het contact met je klanten

Met de Odoo CRM App is het mogelijk om het contact met klanten te verbeteren, te anticiperen op het klanttraject en manieren te ontdekken waarmee je beter op de klantbehoeften kunt inspelen dan de concurrentie.

CRM strekt zich uit over verschillende systemen voor klantbeheer, zoals sales, service en marketing.  Het stroomlijnt je bedrijfsprocessen en koppelt klantgegevens om jou te helpen relaties op te zetten, de productiviteit te verhogen en de interactie met klanten te verbeteren. Met de Odoo CRM App kan jouw salesteam de juiste leads vinden, prioriteren en inzichten bieden wanneer ze met klanten in contact gaan.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen van je producten en/of diensten. Laat je klant online je offerte accorderen en je kan direct van start.

E-mail Marketing

Odoo E-Mail Marketing App Icon

Ontwerp prachtige e-mail campagnes en verstuur ze naar je eigen selecties van contacten. Meet het effect van je campagne en converteer leads.
 

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

Van lead, naar verkoopkans, naar offerte, naar order, naar factuur. In 5 klikken van een kans nar een factuur. Hoe cool is dat!

Website

Odoo Website App Icon

Maak een website, zonder technische kennis. Sleep de Odoo bouwblokken en maak een website in een handomdraai.