Klantreferenties

A.T.P. Engineering B.V.
A.T.P. Engineering B.V.
Met meer dan 35 jaar expertise, heeft ATP Engineering B.V. zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor de verf-, coating- en chemische industrie, waaronder dissolvers, mengers, maalmachines en complete afvullijnen. Hun diensten omvatten ook turnkey projecten.
Sector
Productie
Scope
CRM en Verkoopbeheer Boekhouding en Financiën Voorraadbeheer, Inkoop en Logistiek Productie, Kwaliteit en Onderhoud Projectmanagement Personeelszaken (HR) Helpdesk en Klantenservice Documentbeheer
Grootte
<10 Gebruikers
Landen
Nederland
DutchBargain, gevestigd in Groede, Zeeland, schakelde met Odoo Experts over naar Odoo Enterprise versie 17. Een zorgvuldige migratie waarbij persoonlijke service en dataveiligheid voorop stonden. Resultaat: een vlekkeloze overgang en klaar voor toekomstige groei.
Sector
Groothandel
Scope
CRM en Verkoopbeheer Boekhouding en Financiën Voorraadbeheer, Inkoop en Logistiek Productie, Kwaliteit en Onderhoud
Grootte
<10 Gebruikers
Landen
Nederland
Total Services biedt uitgebreide schoonmaakdiensten gericht op het verbeteren van faciliteiten door gespecialiseerde services en producten. Ze zetten zich in voor gemeenschap en professionele groei, ondersteund door certificeringen en positieve klantfeedback.
Sector
Dienstverlening
Scope
CRM en Verkoopbeheer Boekhouding en Financiën Voorraadbeheer, Inkoop en Logistiek Personeelszaken (HR) Documentbeheer Buitendienst
Grootte
11-50 Gebruikers
Landen
Aruba