Odoo Buitendienst

Plan je buitendienstmedewerkers en registreer tijd en materiaal.

Contact  Probeer de demo

Odoo Buitendienst App Icon Met de Buitendienst App van Odoo  is het mogelijk om werkorders te maken voor de buitendienst. Een werkorder wordt voorzien van een werkomschrijving en de buitendienstmedewerkers kan zijn bestede tijd en verbruikte materiaal registreren.

Als het preventieve of correctieve onderhoud klaar is, kan de klant digitaal ondertekenen voor akkoord. Indien er extra materiaal besteld moet worden, kan er direct een extra verkooporder worden aangemaakt. De bestede tijd en het verbruikte materiaal kunnen eenvoudig worden gefactureerd.

Odoo Field Service - Wat zijn de buitendienst mogelijkheden via Odoo Experts.

De perfecte tool

Op ieder apparaat

Met Odoo Buitendienst kun je op elk mobiel apparaat werken dat verbonden is met het internet. Je hoeft dus geen software te installeren of je zorgen te maken over de compatibiliteit van je apparaat. Gewoon je webbrowser openen en aan de slag!

Registreer de gewerkte tijd

De Odoo Buitendienst App wordt geleverd met een geïntegreerde tijdregistratie functionaliteit, dit door gebruik te maken van slechts één knop. Je kunt je tijd natuurlijk ook handmatig registreren. 

Laat de klant ondertekenen voor akkoord

De Buitendienst App maakt het mogelijk om na het bezoek de klant direct te laten ondertekenen voor de verleende dienst. Hierdoor kan er automatisch gefactureerd worden.

Odoo Planning

Plan eenvoudig je werkorders

Volledig overzicht over al het werk

Plan de aangemaakte werkorders in en wijs deze toe aan de werknemers in het veld. Verschuif de werkorders eenvoudig over het planbord en voorkom planfouten. Maak zoveel projecten aan als je nodig heeft om alle taken netjes georganiseerd te houden tussen meerdere teams of locaties.


Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen van je producten en/of diensten. Laat je klant online je offerte accorderen en je kan direct van start.

Projecten

Odoo Projecten App Icon

Maak meerdere projecten voor verschillende producten of teams. Zo mak je overzicht in het werk dat moet worden uitgevoerd.

Urenstaten

Odoo E-learning App Icon

Registreer de gewerkte uren om door te berekenen aan de klant en/of om de kosten voor het uitgevoerde werk bij te houden.

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

Maak facturen van de werkorders met een simpele klik en bereken de gewerkte tijd en verbruikt materiaal door.