Odoo Abonnementen

Automatisch facturen aanmaken, versturen en incasseren.

Contact  Probeer de demo

Odoo abonnementen - Wat zijn de abonnementen mogelijkheden via Odoo Experts. Met de Abonnementen App van Odoo kun je eenvoudig herhalende facturaties uitvoeren, automatisch je contracten beheren en houd je meer tijd over voor andere zaken.

Het is onder andere mogelijk je klanten toegang te verschaffen tot hun eigen klantenportaal, waardoor zij zelf hun contract kunnen bijwerken. Dankzij de rapportagefunctionaliteit heb je altijd alle informatie overzichtelijk bij de hand, wat helpt met het aansturen van jouw bedrijfsstrategie.

Odoo abonnementen - Wat zijn de abonnementen mogelijkheden via Odoo Experts.

Focus op de beste dienstverlening

Verbeterde verkoopresultaten

Analyseer de individuele sterktes van het verkoopteam en haal samen het maximum uit hun talenten.

Ingebouwde omzetanalyses

Word blij met de MRR, LTV en meer via het dashboard overzicht dat gevuld is met gedetailleerde inzichten. Zoom in op de cijfers door op de facturen te klikken.

Bepaal de toekomst van je bedrijf

Maak snelle prognoses, krijg inzicht in de groei en help je bedrijf zijn doelen te behalen. Gebruik statistieken voor inzicht in je huidige positie.

Factureren en incasseren

Compleet overzicht over je abonnementen

Binnen Odoo is het mogelijk om vanuit de Abonnementen App automatisch je klanten te facturen via automatische incasso. Ook worden alle betalingen geregistreerd in de boekhouding. Wanneer een betaling niet kan worden geïnd, krijg je hier een melding van.

Doordat de abonnementen applicatie volledig geïntegreerd is binnen Odoo, werkt deze samen met alle applicaties. Hierdoor kun je gebruik maken van een vooraf opgevoerde betaalverwerker, stuur je geabonneerde klanten nieuwsbrieven en verhoog je de klanttevredenheid door gebruik te maken van een goede marketingstrategie.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Verkoop je abonnementen via met de Odoo verkoop app. Bij akkoord van de klant maakt Odoo automatisch een abonnement aan.   

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

De abonnementen maken automatisch facturen aan, per week, maand, jaar. Voor welke periode je maar wil. De facturen kun je automatisch mailen.  

Boekhouding

Odoo Boekhouding App Icon

Facturer je abonnementen vooruit, dan kun je gebruik maken van uitgestelde omzet, om de omzet keurig te verdelen over het boekjaar.

Inkoop

Odoo Inkoop App Icon

Werk je met partners, dan kun je door het aanmaken van commissieprofielen, automatisch inkooporders genereren, als referentie voor de partner.