More Than Gifts

More Than Gifts is specialist op het gebied van verantwoorde geschenken met een verhaal. Sinds 2007 staan zij vanuit Beverwijk dagelijks in voor milieuvriendelijke, sociale en fair trade cadeaupakketten voor kleine en grote bedrijven. More Than Gifts begon als een klein bedrijfje en werkte met aparte systemen voor CRM, administratie en voorraadbeheer. Het bedrijf maakte een snelle, maar stabiele, groei door. Deze groei vroeg om een nieuwe stroomlijning en efficiëntie.

More Than Gifts nam Odoo Experts in de arm om Odoo als totaaloplossing te implementeren. Na een grondige analyse van de bedrijfsprocessen in combinatie met inachtneming van de wens om alles in één oplossing te realiseren én onze Odoo expertise, konden we More Than Gifts voorzien van een volledig en overzichtelijk softwarepakket. Het hele proces van ‘lead’, tot 'verkoop', tot  ‘levering’ tot en met  ‘betaalde factuur’ zit nu geïntegreerd in één systeem.

Intussen hebben wij met More Than Gifts een zeer bedreven en tevreden klant en zijn ze mee gemigreerd naar de recentste versie van Odoo.

More Than Gifts
Erwin van der Ploeg 1 oktober 2020
Deel deze post
Labels
Onze blogs