Odoo Referenties

Vele zijn je al voorgegaan. Dit zijn de klanten waar we trots op zijn.

Contact

Top Vision Instore

Top Vision ontwikkelt en produceert presentatie-materialen voor de optische detailhandel.  

More Than Gifts

More Than Gifts levert kerstpakketten, relatiegeschenken, keuzeconcept en organiseert kerstmarkten.

Lees meer

3Devo

3devo is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve tools, die kostenbesparend werken en verspilling verminderen door recycle-oplossingen voor 3D-printers aan te bieden.

IDBike

IDbike is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van fiets- onderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie.

Lees meer

EILERS international

EILERS international B.V. is gespecialiseerd in drukwerk productie, uitgeverij, distributie en de productie van promotie artikelen. 

Smoke4Fun

Smoke4Fun verkoopt een ruim assortiment e-sigaret-producten.

Lees meer

Youp Telecom

YouP telecom is een  telecom-bedrijf op het gebied van telecommunicatie met kennis en ervaring in klassieke telefonie en complexe netwerken.

Cloud Connect

Cloud Connect levert White Labeled Hosted telefonie en draadloze netwerken voor spraak, beeld en data.

3Devo

3devo is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve tools, die kostenbesparend werken en verspilling verminderen door recycle-oplossingen voor 3D-printers aan te bieden.

50,000+ bedrijven gebruiken Odoo!

Neem contact met ons op en we laten je zien wat Odoo voor je kan betekenen.

Barista Technology

Bij Barista Technology houden ze van goede koffie en vinden ze dat de kwaliteit van de koffie kan worden verbeterd. Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren.

Sonneclaer ijs

Bij Sonneclaer maken ze op de boerderij ijs op ambachtelijke wijze. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs.

JamiePro

JamiePro is importeur van elektronica, gespecialiseerd in digitale LCD-schermen, die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een instructievideo om een product te ondersteunen of Touchscreen-applicaties om de klant productinformatie te bieden om hen te ondersteunen bij hun productselectie.

Focus Beverage

Focus Beverage Company is een full-service projectmanagement- en productontwikkelingsbedrijf voor de internationale alcoholische drankenindustrieën.

Wartmann

Wartmann is een Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige producten voor de keuken. Tot het assortiment behoren onder andere pannen met een keramische coating, professionele keukenmessen, diverse accessoires en verschillende elektrische keukenmachines. 

Floorwindo Int.

Floorwindo ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt vloer- en baliedisplays voor in winkels.

We kunnen je natuurlijk ook mailen!

Ontvang gratis waardevolle informatie over Odoo.

ATP Engineering

ATP ontwerpt en levert hoogwaardige dissolvers,  mengers,  molens en complete  afvullijnen voor de verf, coating, lijm, plastic- en chemische industrie.

Studio Dirk Vander Kooij

Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen.

Brouwerij Moersleutel

Brouwerij De Moersleutel is een familiebedrijf. Bekende bieren van De Moersleutel, beer engineers zijn de Ofjecitrahoplust (IPA), Motorolie en Willy Tonka.

AMS Group

Assembling Manufacturing & Sourcing Group is gespecialiseerd in kunststof spuitgietonderdelen en de assemblage van mechanische / elektronische producten waarin alle productie-technieken zijn verwerkt.

Zlippo

Zlippo levert een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigt door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel.

CCIC EUROPE Food Test

CCIC is een testlaboratorium voor poedermelk dat zich voornamelijk richt op de Chinese markt.

Nummer 1 Odoo partner van Nederland!

We willen niet opscheppen, maar zijn er trots op. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Enzo Systems

Enzosystems ontwikkelt totaaloplossingen (hard- en software) voor selfservice afreken- en ticketuitgifte-systemen.

Van der Pol

Van der Pol tegels en bouwmaterialen levert bouwmaterialen en tegels.

Van der Waay

Van der Waay levert kasdekreinigers, zowel voor het reinigen binnenin de kas als buiten de kas, krijtmachines en andere machines.

Ecommerce Operations

Ecommerce operations faciliteert ontwikkeling van praktische kennis, marktinzichten en diensten waarvoor individuele instellingen, retail- en e-commerceorganisaties en B2C-verkopende bedrijven niet over de (financiële) middelen en / of mogelijkheden beschikken.

Yourpos Afrekensystemen

Yourpos is gespecialiseerd in horeca kassa- en afrekensystemen.

Emesa

Emesa is een internationale e-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector. Emesa heeft e-commercemerken als VakantieVeilingen, ActievandeDag en het internationale merk VavaBid. 

Masta Aanhangwagens

Masta Aanhangwagens is een bedrijf dat aanhangwagens bouwt, verkoopt, verhuurt en onderhoud doet in een eigen werkplaats in combinatie met een webshop. 


Bike Butler

Bike Butler is een groothandel gespecialiseerd in fietsonderdelen en fietstoebehoren.

LanTel

LanTel zorgt dat organisaties kunnen bellen én optimaal bereikbaar zijn voor hun relaties. Zij bieden een totaaloplossing voor zakelijke telecommunicatie.

Kabisa

Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel.

Verhaert New Products & Services

Verhaert Masters in Innovation helpt bedrijven met het ontwikkelen van innovatieve producten.

Rijs Solutions

Rijs Solutions levert ondersteuning op afstand of op locatie, levert hardware en software, kabels en supplies, installeert én repareert apparaten, legt netwerken aan en biedt zowel cloud- als een server op locatie als oplossingen aan.

Mulder-Hardenberg

Mulder-Hardenberg is een distributeur van elektronische-, elektrotechnische- en netwerkproducten.

Z-Company

Z-Company is de one-stop-shop groothandelpartner voor natuurlijke, plantaardige en gezonde voedselingrediënten. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van hennepzaadproducten en plantaardige eiwitten.

Eelloo

Eelloo helpt organisaties bij de omkeer van HR naar RH. Met hun producten geven ze iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst.

Tenwolde Transport & Repair B.V.

Tenwolde is gespecialiseerd in materieel van zeeschepen en in de inzet van technische teams voor maritieme en transportprojecten.

Gradyent

Gradyent helpt warmte-bedrijven hun warmteverliezen meetbaar te verlagen door de netten optimaal aan te sturen. Via moderne machine learning tools helpen zij de tempera-tuur, druk en flow optimaal te controleren. Hiermee kunnen warmteverliezen met zo’n 5% verlaagd worden.

De Leerweg

De Leerweg is een onderwijs instelling die leerlingen, ouders en scholen onderwijskundige hulp biedt. Zij leveren Bijles, Huiswerkbegeleiding, Remedial Teaching en trainingen.

De Notenwinkel voor de Horeca

De Notenwinkel voor de Horeca is als winkel al jaren een begrip in Zeist. De verse noten, zuidvruchten, chocolade, koffie en thee worden sinds 2020 ook aan de horeca geleverd.

Enduro Softslings

Enduro Softslings is een ontwikkelaar en fabrikant van heavy-duty softslings die wereldwijd worden gebruikt in de on- en offshore-industrie voor alle soorten zware hijswerkzaamheden.

Hakvoort Boomband

Hakvoort Boomband produceert in haar eigen weverij verschillende maten boombanden en autogordels, Daarnaast leveren zij ook andere producten voor de boomverzorging. Voor de bouw en installatiebranche verkopen zij ophangband in verschillende maten.

Vissers Energy Group

Vissers Energy Group is exploitant van tientallen benzinestations van verschillende benzinemerken. 

Budget Marine

Budget Marine is de toonaangevende retailer en groothandel van pleziervaartuigen voor de scheepvaart in het Caribisch gebied en is daarmee de grootste retail entiteit voor de maritieme sector in de Caribbean. 

Payter

Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.

De Voogt

De Voogt maakt ringbanden, mappen en verpakkingen.

Bioseutica

Bioseutica is een farmaceutische groep die zich toelegt op de ontwikkeling van producten voor de gezondheidszorg, diagnostische media, voedsel- en diervoederindustrie.

Delta Hijswerktuigen

Delta Hijswerktuigen is specialist in hijs- en hefwerktuigen. De producten zijn geschikt voor verschillende branches zoals aannemers, civiele diensten, marine- en militair gebruik, scheepvaart, zeilen, theaters en vrachtvervoer.

BrightPensioen

BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor zzp’ers, DGA’s en MKB'ers.  Bright-Pensioen verdient geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze bepalen mede de koers en delen mee in de winst. 

Fortes Solutions

Fortes Solutions biedt een software platform om strategische veranderingen te versnellen én grip te houden op voortgang, kosten en risico’s. Het platform bestaat uit een aantal apps voor strategievorming, projectuitvoering en meten van resultaten. 

Mejor-Group

Mejor-Group is een in Amsterdam gevestigde horeca-inkoopspecialist en ontwikkelaar van gebruiks- en verbruiksartikelen voor hotels, resorts en restaurants over de hele wereld.

Turner ECS

Turner ECS biedt besturings-oplossingen voor motoren, gas- en stoomturbines, compressoren en pompen die zijn geïnstalleerd in de marktsectoren scheepvaart, verwerking, energieopwekking en petrochemie. Turner ECS heeft kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Saoedi Arabië, Verenigde Arabische Emiraten en Qatar.

Live Escape

Live Escape beheert meerdere escape rooms zoals 'The Safe House', 'LAB 13', 'The Boilerroom' en 'Room 1409'. Een Escape Room is een ruimte die is ontworpen en gedecoreerd in een thema vol puzzels die binnen een uur opgelost moeten worden.

resQtec

resQtec vervaardigt reddings-uitrusting voor brandweer-lieden, het leger, de berging van vliegtuigen en andere reddingsspecialisten. De expertisegebieden van resQtec zijn: Heavy Rescue, USAR, Bevrijding en Aircraft Recovery.

Gadgy

Gadgy is een distributeur van gadgets & games en biedt producten aan retailers in heel Europa. De producten van Gadgy variëren van elektronica, lifestyle & koken tot speelgoed. 

Dutch Climate Systems

DCS levert energiezuinige airconditioningsystemen zonder F-gassen. De systemen van DCS leveren een 80% lager energieverbruik t.o.v. reguliere airconditionings op. Dit doen zij door indirecte verdampings-koeling.

MyPatrcel.com

Bij MyParcel willen ze dat iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten kan versturen. Binnen Nederland en naar het buitenland. Ze maken de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer.

Breatec

Breatec heeft ervaring met malen, bakken en functionele ingrediënten en is leverancier in functionele ingrediënten voor de maal- en bakkerij-industrie zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten.

Vandaag Engineering

Vandaag Engineering levert cctv camera's via haar online platform.

RET

RET B.V. biedt een totaalpakket aan reclame zoals, kleding- bedrukken, drukwerk, internet en stickers. Kleding bedrukken wordt gedaan van enkele tot honderden stuks.

Curblue

Curblue biedt het goedkoopste en grootste assortiment witgoed aan op Curacao, met béste service en laagste-prijs-garantie!

Quatra

Quatra is ontstaan als inzamelaar van gebruikte frituurolie en is doorgegroeid tot verwerker van gebruikte frituurolie. Inmiddels zijn ze producent en leverancier van verse frituurolie.