Odoo Referenties

Vele zijn je al voorgegaan. Dit zijn de klanten waar we trots op zijn.

Contact

Top Vision Instore Logo

Top Vision Instore

Top Vision Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van presentatiematerialen voor de optiekretail. De klanten variëren van lokale opticiens tot internationale detailhandelsgroepen, warenhuizen en zonnebrillenleveranciers. 

More Than Gifts

More Than Gifts levert kerstpakketten, relatiegeschenken, keuzeconcept en organiseert kerstmarkten.

3Devo

3devo is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve tools, die kostenbesparend werken en verspilling verminderen door recycle-oplossingen voor 3D-printers aan te bieden.

IDBike

IDbike is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van fiets- onderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie.

EILERS international

EILERS is gespecialiseerd in drukwerk productie, uitgeverij, distributie en de productie van promotie artikelen zoals kalenders, agenda’s en notitieboeken. EILERS maakt onderdeel uit van Prilution Group uit Duitsland. 

Smoke4Fun

Smoke4Fun importeert, distribueert en verkoopt een groot assortiment e-liquid lijnen welke door S4F gedistribueerd worden in Nederland en België. Zij leveren aan convenience shops, webshops, vape-shops en aan groothandels.

Youp Telecom

YouP telecom is een  telecom-bedrijf op het gebied van telecommunicatie met kennis en ervaring in klassieke telefonie en complexe netwerken.

Cloud Connect

Cloud Connect levert white labeled hosted telefonie en draadloze netwerken voor spraak, beeld en data.

Janus Metaal

 Janus Metaal B.V. is een metaalverwerkend familiebedrijf met een focus op displays, winkelinterieurs en metalen halffabricaten. In de productiehal in Tilburg ontwerpen, engineren en produceren zij de meest uiteenlopende displays 'op maat'​.

50,000+ bedrijven gebruiken Odoo!

Neem contact met ons op en we laten je zien wat Odoo voor je kan betekenen.

Barista Technology

Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren. Het bedrijf is opgericht door studenten van de Technische Universiteit Delft. Ze gebruiken hun achtergrond in engineering om de koffiekwaliteit te verbeteren. 

Sonneclaer ijs

Bij Sonneclaer maken ze op de boerderij ijs op ambachtelijke wijze. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs.

JamiePro

JamiePro is importeur van elektronica, gespecialiseerd in digitale LCD-schermen, die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een instructievideo om een product te ondersteunen of Touchscreen-applicaties om de klant productinformatie te bieden om hen te ondersteunen bij hun productselectie.

Focus Beverage

Focus Beverage Company is een full-service projectmanagement- en productontwikkelingsbedrijf voor de internationale alcoholische drankenindustrieën.

Wartmann

Wartmann is een Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige producten voor de keuken. Tot het assortiment behoren onder andere pannen met een keramische coating, professionele keukenmessen, diverse accessoires en verschillende elektrische keukenmachines. 

Floorwindo

Floorwindo ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt vloer- en baliedisplays voor in winkels.

50,000+ bedrijven gebruiken Odoo!

Neem contact met ons op en we laten je zien wat Odoo voor je kan betekenen.

ATP Engineering

ATP ontwerpt en levert hoogwaardige dissolvers,  mengers,  molens en complete  afvullijnen voor de verf-, coating-, lijm-, plastic- en chemische industrie.

Studio Dirk Vander Kooij

Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen.

Brouwerij De Moersleutel

Brouwerij De Moersleutel is een familiebedrijf. Bekende bieren van De Moersleutel, beer engineers zijn de Ofjecitrahoplust (IPA), Motorolie en Willy Tonka.

AMS Group

Assembling Manufacturing & Sourcing Group is gespecialiseerd in kunststof spuitgietonderdelen en de assemblage van mechanische / elektronische producten waarin alle productie-technieken zijn verwerkt.

Zlippo

Zlippo levert een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigt door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel.

CCIC EUROPE Food Test

CCIC is een testlaboratorium voor poedermelk dat zich voornamelijk richt op de Chinese markt.

Nummer 1 Odoo partner van Nederland!

We willen niet opscheppen, maar zijn er trots op. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Enzo Systems

Enzosystems ontwikkelt totaaloplossingen (hard- en software) voor selfservice afreken- en ticketuitgifte-systemen.

Van der Pol

Van der Pol tegels en bouwmaterialen levert bouwmaterialen en tegels aan zowel bedrijven als particulieren vanuit hun showroom in Amsterdam.

Van der Waay

Van der Waay levert kasdekreinigers, zowel voor het reinigen binnenin de kas als buiten de kas, krijtmachines en andere machines.

Ecommerce Foundation Logo

Ecommerce Operations

Ecommerce operations faciliteert ontwikkeling van praktische kennis, marktinzichten en diensten waarvoor individuele instellingen, retail- en e-commerceorganisaties en B2C-verkopende bedrijven niet over de (financiële) middelen en / of mogelijkheden beschikken.

Yourpos Afrekensystemen Logo

Yourpos Afrekensystemen

Yourpos is gespecialiseerd in horeca kassa- en afrekensystemen.

Emesa Logo

Emesa

Emesa is een internationale e-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector. Emesa heeft e-commercemerken als VakantieVeilingen, ActievandeDag en het internationale merk VavaBid. 

Masta Aanhangwagens Logo

Masta Aanhangwagens

Masta Aanhangwagens is een bedrijf dat aanhangwagens bouwt, verkoopt, verhuurt en onderhoud doet in een eigen werkplaats in combinatie met een webshop. 


Bike Butler Logo

Bike Butler

Bike Butler is een groothandel gespecialiseerd in fietsonderdelen en fietstoebehoren.

LanTel Logo

LanTel

LanTel zorgt dat organisaties kunnen bellen én optimaal bereikbaar zijn voor hun relaties. Zij bieden een totaaloplossing voor zakelijke telecommunicatie.

Kabisa Logo

Kabisa

Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel.

Verhaert New Products & Services Logo

Verhaert New Products & Services

Verhaert Masters in Innovation helpt bedrijven met het ontwikkelen van innovatieve producten.

Rijs Solutions Logo

Rijs Solutions

Rijs Solutions levert ondersteuning op afstand of op locatie, levert hardware en software, kabels en supplies, installeert én repareert apparaten, legt netwerken aan en biedt zowel cloud- als een server op locatie als oplossingen aan.

Nummer 1 Odoo partner van Nederland!

We willen niet opscheppen, maar zijn er trots op. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Mulder-Hardenberg Logo

Mulder-Hardenberg

Mulder-Hardenberg is een distributeur van elektronische-, elektrotechnische- en netwerkproducten.

Z-Company Logo

Z-Company

Z-Company is de one-stop-shop groothandelpartner voor natuurlijke, plantaardige en gezonde voedselingrediënten. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van hennepzaadproducten en plantaardige eiwitten.

Eelloo Logo

Eelloo

Eelloo helpt organisaties bij de omkeer van HR naar RH. Met hun producten geven ze iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst.

Tenwolde Transport & Repair B.V. Logo

Tenwolde Transport & Repair B.V.

Tenwolde is gespecialiseerd in materieel van zeeschepen en in de inzet van technische teams voor maritieme en transportprojecten.

Gradyent Logo

Gradyent

Gradyent helpt warmte-bedrijven hun warmteverliezen meetbaar te verlagen door de netten optimaal aan te sturen. Via moderne machine learning tools helpen zij de tempera-tuur, druk en flow optimaal te controleren. Hiermee kunnen warmteverliezen met zo’n 5% verlaagd worden.

De Leerweg Logo

De Leerweg

De Leerweg is een onderwijs instelling die leerlingen, ouders en scholen onderwijskundige hulp biedt. Zij leveren bijles, huiswerkbegeleiding, remedial teaching en trainingen.

De Notenwinkel voor de Horeca Logo

De Notenwinkel voor de Horeca

De Notenwinkel voor de Horeca maakt deel uit van de Notenwinkel van Zeist. Zij leveren verse noten, handgemaakte chocolade, zuidvruchten, zaden en pitten aan horeca en detailhandel. 

Enduro Softslings Logo

Enduro Softslings

Enduro Softslings is een ontwikkelaar en fabrikant van heavy-duty softslings die wereldwijd worden gebruikt in de on- en offshore-industrie voor alle soorten zware hijswerkzaamheden.

Hakvoort Boomband Logo

Hakvoort Boomband

Hakvoort Boomband produceert in haar eigen weverij verschillende maten boombanden en autogordels, Daarnaast leveren zij ook andere producten voor de boomverzorging. Voor de bouw en installatiebranche verkopen zij ophangband in verschillende maten.

Vissers Energy Group Logo

Vissers Energy Group

Vissers Energy Group is exploitant van tientallen benzinestations van verschillende benzinemerken. 

Budget Marine Logo

Budget Marine

Budget Marine is de toonaangevende retailer en groothandel van pleziervaartuigen voor de scheepvaart in het Caribisch gebied en is daarmee de grootste retail entiteit voor de maritieme sector in de Caribbean. 

Payter Logo

Payter

Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.

De Voogt Logo

De Voogt Systemen

De Voogt maakt ringbanden, mappen en verpakkingen. De producten worden op maat gemaakt in de huisstijl van de klant.

Bioseutica Logo

Bioseutica

Bioseutica is een farmaceutische groep die zich toelegt op de ontwikkeling van producten voor de gezondheidszorg, diagnostische media, voedsel- en diervoederindustrie.

Delta Hijswerktuigen Logo

Delta Hijswerktuigen

Delta Hijswerktuigen is specialist in hijs- en hefwerktuigen. De producten zijn geschikt voor verschillende branches zoals aannemers, civiele diensten, marine- en militair gebruik, scheepvaart, zeilen, theaters en vrachtvervoer.

BrightPensioen Logo

BrightPensioen

BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor zzp’ers, DGA’s en MKB'ers.  Bright-Pensioen verdient geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze bepalen mede de koers en delen mee in de winst. 

Fortes Solutions Logo

Fortes Solutions

Fortes Solutions biedt een software platform om strategische veranderingen te versnellen én grip te houden op voortgang, kosten en risico’s. Het platform bestaat uit een aantal apps voor strategievorming, projectuitvoering en meten van resultaten. 

Mejor-Group Logo

Mejor-Group

Mejor-Group is een in Amsterdam gevestigde horeca-inkoopspecialist en ontwikkelaar van gebruiks- en verbruiksartikelen voor hotels, resorts en restaurants over de hele wereld.

We kunnen je natuurlijk ook mailen!

Ontvang gratis waardevolle informatie over Odoo.

Turner ECS Logo

Turner ECS

Turner ECS biedt besturings-oplossingen voor motoren, gas- en stoomturbines, compressoren en pompen die zijn geïnstalleerd in de marktsectoren scheepvaart, verwerking, energieopwekking en petrochemie. Turner ECS heeft kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Saoedi Arabië, Verenigde Arabische Emiraten en Qatar.

Live Escape Logo

Live Escape

Live Escape beheert meerdere escape rooms zoals 'The Safe House', 'LAB 13', 'The Boilerroom' en 'Room 1409'. Een Escape Room is een ruimte die is ontworpen en gedecoreerd in een thema vol puzzels die binnen een uur opgelost moeten worden.

resQtec Logo

resQtec

resQtec vervaardigt reddings-uitrusting voor brandweer-lieden, het leger, de berging van vliegtuigen en andere reddingsspecialisten. De expertisegebieden van resQtec zijn: Heavy Rescue, USAR, Bevrijding en Aircraft Recovery.

Gadgy Logo

Gadgy

Gadgy is een distributeur van gadgets & games en biedt producten aan retailers in heel Europa. De producten van Gadgy variëren van elektronica, lifestyle & koken tot speelgoed. 

Dutch Climate Systems Logo

Dutch Climate Systems

DCS levert energiezuinige airconditioningsystemen zonder F-gassen. De systemen van DCS leveren een 80% lager energieverbruik t.o.v. reguliere airconditionings op. Dit doen zij door indirecte verdampings-koeling.

MyParcel.com Logo

MyParcel.com

Bij MyParcel willen ze dat iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten kan versturen. Binnen Nederland en naar het buitenland. Ze maken de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer.

Breatec Logo

Breatec

Breatec heeft ervaring met malen, bakken en functionele ingrediënten en is leverancier in functionele ingrediënten voor de maal- en bakkerij-industrie zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten.

Vandaag Engineering Logo

Vandaag Engineering

Vandaag Engineering levert cctv camera's via haar online platform.

RET Logo

RET

RET B.V. biedt een totaalpakket aan reclame zoals, kleding- bedrukken, drukwerk, internet en stickers. Kleding bedrukken wordt gedaan van enkele tot honderden stuks.

Curblue Logo

Curblue

Curblue biedt het goedkoopste en grootste assortiment witgoed aan op Curacao, met béste service en laagste-prijs-garantie!

Quatra Logo

Quatra

Quatra is ontstaan als inzamelaar van gebruikte frituurolie en is doorgegroeid tot verwerker van gebruikte frituurolie. Inmiddels zijn ze producent en leverancier van verse frituurolie.

Nouvez Logo

Nouvez

Nouvez is een online woonwinkel waar je je interieur kunt ontwerpen, zien en kopen. Dit doen zij door een assortiment aan meubels en accessoires die direct te koop zijn in hun woonwinkel, maar ook door hulp in het ontwerpen van de kamer of woning. 

Maxicom Logo

Maxicom

Maxicom IT Distribution levert hardware en netwerkapparatuur aan verschillende sectoren en bedrijven over de gehele wereld. Naast het aanbieden van de nieuwste apparatuur, kopen zij hardware en netwerkapparatuur en refurbishen zij deze.

Duxwood Logo

Duxwood

Duxwood ontwikkelt en produceert blokhutten, overkappingen en houten constructies . Het doel van Duxwood is het produceren en leveren van duurzame houten constructies die gemakkelijk zelf te monteren zijn zonder hulp van professionals.

Logo Super73

Super73

Super73 ontwerpt, produceert en distribueert Super73 elektrische motoren. Super73 is een Amerikaans lifestyle-avonturenmerk dat motorfietserfgoed en jeugdcultuur combineert.

University of Twente Logo

Universiteit van Twente

Op de UvT gebruiken ze Odoo voor het inrichten van virtuele bedrijven. Jaarlijks moet een groep studenten een virtueel bedrijf opzetten. Voor de administratieve ondersteuning van hun bedrijf gebruiken zij Odoo.

Futuron

Futuron bouwt en onderhoudt websites en webapplicaties. Daarnaast ontwikkelt en beheert Futuron alles wat mogelijk is voor internet; consulteren en visualiseren van de mediawensen en communicatie-concepten van de klanten. 

Carerix

Carerix levert werving en selectie/detachering software. Daarmee organiseren bedrijven alle commerciële werving- en selectieactiviteiten met één systeem. Dit doen zij door het aanbieden van vier verschillende applicaties; Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment.

Logo Manaw Online Supermarkt

Manaw

Met een data gestuurde aanpak en een app-only store is Manaw de nieuwe online supermarkt in Nederland met een internationaal assortiment. Technologie, slimme planning en een vloot voertuigen leiden tot minder voedselverspilling en minder voedselkilometers.

Logo Tezet

Tezet Business Gifts

Tezet - The Surprise Company levert  verrassingspakketten voor allerlei momenten. Tezet ontwikkelt eigen verpakkingen en pakketten en levert een uiteenlopend assortiment van personeelsgeschenken en bedrijfs-geschenken voor ieder seizoen of gelegenheid.

Logo Koster Industrial Textiles

Koster Industrial Textiles

Koster Industrial Textiles levert als producent van textiele hijs- en sjormiddelen een verscheidenheid aan afmetingen, typen en capaciteiten hijsbanden, sjorbanden en rondstroppen uit voorraad. Zij produceren standaarduitvoeringen, maar ook klant specifieke systemen.

Logo Start International

Star International

Star International is een groothandel in hoogwaardige boxspring onderdelen zoals lineaire en dual motoren, verstelbare bedframes, accessoires en levert aan B2B klanten in de matras en boxspring industrie.