Odoo Marketing Automation

Met de Odoo Marketing Automation App kun je geautomatiseerd en klantspecifiek marketingcampagnes opzetten. Door het segmenteren van je database van (potentiële) klanten kun je aan hen de juiste boodschap op het juiste moment leveren. Door het inrichten van geavanceerde marketingworkflows geef je je relatie op efficiënte wijze via je verkoopkanaal, 24 uur per dag en 7 dagen per week de juiste informatie. Een meertraps-campagne met diverse paden is net zo eenvoudig als tweetraps-campagnes.

Odoo tekst en afbeelding blok

Sectie subtitel

Beheren van marketingcampagnes

Automatische beantwoording van vragen

Lead nurturing tools

Verbeterde helpdesk mogelijkheden

Nieuwsbrieven versturen

Duidelijke rapportages

Een sectie ondertitel

Met de Odoo Marketing Automation App  creëer je volledige (end-to-end) klantentrajecten en gebruik je workflows om taken te automatiseren. Het doorschuiven van een lead in je verkoopkanaal, het toewijzen van gegarandeerde klanten aan je verkoopteam, een record bijwerken en meer; allemaal processen die je verwerkt binnen de Odoo Marketing Automation App. Dankzij 
geavanceerde statistieken zie je hoe je campagne presteert met KPI's zoals percentage geopend, percentage retouren, aantal muisklikken en leveringsstatus.