Odoo CRM

Zet je klant centraal, volg leads, sluit deals en krijg inzicht in je verkooppijplijn.

Contact​​  Probeer de gratis demo

Odoo CRM App Icon Met de Odoo CRM App registreer je al je contacten met je leads, verkoopkansen en klanten.

Met behulp van de Kanban-weergave heb je een duidelijk overzicht van al je verkoopkansen en in welke fase van de pijplijn ze zich bevinden. Daarnaast zijn de verkoopkansen eenvoudig op te splitsen in verkopen aan bestaande klanten en nieuwe klanten. Door de duidelijke stoplichtsignalen is in één oogopslag te zien of er vervolgactiviteiten zijn gerelateerd aan de verkoopkans. Hierdoor kunnen verkoopkansen nooit tussen twee stoelen vallen.

Odoo CRM - What are the CRM possibilities through Odoo Experts.

Krijg meer gedaan in minder tijd

Geweldig gereedschap = gelukkige mensen

Automatiseer activiteiten op basis van verkoopscripts: telefoontjes, afspraken, mailing en offertes. Krijg alle informatie die je nodig hebt. Welke webpagina heeft de klant bekeken, mail ontvangen en meer.


Realtime overzicht in je verkooppijplijn

Weet precies hoe je presteert vergeleken met je maandelijkse doelen. Organiseer uw taken volgens de volgende geplande activiteiten.


Blijf in contact met je klanten

Krijg een snel overzicht van wat er speelt binnen uw team. Zie precies wanneer een collega een oproep registreert of een bericht verstuurt. Deel ideeën en bestanden in realtime en haal alles in wat u tijdens uw afwezigheid hebt gemist.

Automatiseer uw marketingactiviteiten

Marketingautomatisering

Stuur automatisch berichten naar uw leads en verkoopkansen en verleidt ze om klant te worden.


Email marketing

Maak mooie e-mailcampagnes en stuur deze naar een selectie van je leads.

Odoo CRM

Verbeter het contact met uw klanten

Met Odoo CRM is het mogelijk om de klantbetrokkenheid te verbeteren, te anticiperen op het klanttraject en manieren te ontdekken om beter aan de behoeften van de klant te voldoen dan de concurrentie.


CRM strekt zich uit over verschillende klantbeheersystemen zoals verkoop, service en marketing. Het stroomlijnt de bedrijfsprocessen en koppelt klantgegevens om je te helpen relaties op te bouwen, de productiviteit te verhogen en de klantinteractie te verbeteren. Met Odoo CRM kun je verkoopteam inzichten vinden, prioriteren en bieden bij het contact met klanten. 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Maak verkooporders, leveringen en facturen aan voor je producten en/of diensten. Laat je klant uw offerte online goedkeuren en je kunt direct aan de slag.

Email marketing

Odoo E-Mail Marketing App Icon

Ontwerp prachtige e-mailcampagnes en stuur ze naar je eigen selecties van contacten. Meet het effect van je campagne en converteer leads.
 

Facturatie

Odoo Facturatie App Icon

Van lead, naar verkoopkans, naar offerte, naar order, naar factuur. In 5 klikken kans op een factuur. Hoe cool is dat!

 

Website

Odoo Website App Icon

Een website maken, zonder technische kennis. Versleep de Odoo-bouwstenen en maak in een handomdraai een website.