Odoo facturatie

Automatisch factureren op basis van verkooporders, leveringen, contracten of tijd en materiaal.

Contact  Probeer de demo

Odoo Facturatie App Icon Met Odoo Facturatie kun je automatisch factureren op basis van verkooporders, leveringen, contracten of tijd en materiaal. Via PayPal, Ingenico, Mollie, Buckaroo, Stripe, Authorize.net, Atos Worldline of Adyen accepteer je eenvoudig online betalingen.

Met automatische betaalherinneringen wordt het proces van factuur tot betaling gestroomlijnd. Met dynamische en persoonlijke dashboards heb je in een oogwenk alle essentiële informatie met betrekking tot facturatie per product, klant, verkoper en meer.

Odoo Facturatie - Wat zijn de facturatie mogelijkheden via Odoo Experts.

De perfecte tool

Makkelijk factureren op basis van verzonden offertes.

Maak een factuur op basis van bestelde of geleverde hoeveelheden of op basis van verbruikte tijd op je project.

Pas je factuur aan

Verstuur professionele facturen naar uw klanten met slechts één muisklik. Wil je de lay-out aanpassen, dan kan dat met Odoo Studio.

Als PDF of UBL-factuur

Verzend automatisch e-mails met PDF als bijlage, als digitale UBL-factuur of stuur een geprinte versie via de post.

Facturatie geautomatiseerd

Eenvoudige facturatie met Odoo

Met de Facturatie App van Odoo beheer je contracten en automatiseer je herhaalde facturering, waardoor je sneller betaald wordt. Dankzij de koppeling met de boekhouding worden alle facturen automatisch opgenomen in de boekhouding en is deze altijd compleet. 

Met de Odoo Facturatie App heb je een statusoverzicht om concepten, betaalde en onbetaalde facturen te volgen. Door je bankafschriften te importeren en af te letteren, leg je automatisch alle transacties van je bankrekeningen vast.

 
 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Boekhouding

Odoo Boekhouding App Icon

Alle klant- en leveranciersfacturen worden direct geboekt in de boekhouding. Met een online bankkooppeling ben je direct klaar. 
 

Verkoop

Odoo Verkoop App Icon

Vanuit de verkoop app heb je direct overzicht van de nog te factureren orders. Verkopers kunnen de facturen aanmaken in concept voor het versturen.

Inkoop

Odoo Inkoop App Icon

Van al je bestellingen maak je eerst een inkooporder. Dat makt het verwerken van de ontvangen factuur veel eenvoudiger.

Project

Odoo Projecten App Icon

Tijd besteed aan de taken van projecten kun je eenvoudig doorfactureren aan je klant. De marge op je project is direct inzichtelijk op de kostenplaats.