Odoo Experts

No nonsense, snel en vakwerk, dat mag je verwachten van de nummer 1 Odoo Gold Partner van Nederland.
Wij zijn experts in Odoo en staan klaar om je te helpen met Odoo.

Contact  Try the demo

Are you looking for a reliable Odoo partner? 

We know everything about Odoo and can certainly help you.

Odoo Experts implementatie - Implementaties verzorgd door Odoo Experts.

Implementation

Jij hebt de kennis van je bedrijf en de processen binnen je bedrijf. Wij zijn experts in Odoo. Samen maken we een plan van aanpak om Odoo zo efficiënt mogelijk te implementeren. Stap voor stap maken we er een succes van.

Wij benaderen het project pragmatisch en zijn echte 'doeners'.

Odoo Experts consultancy - Odoo consultancy verzorgd door Odoo Experts.

Consultancy

Maak gebruik van onze kennis. Met onze consultants kun je sparren over je bedrijf en wat Odoo hierin kan betekenen. Wij geven advies over wat je het beste kan doen, maar vertellen je ook wat je niet moet doen. 

Altijd een eerlijk antwoord; dat is waar we voor staan.

Odoo Experts support - Odoo support verzorgd door Odoo Experts.

Support

Je bedrijf maakt gebruik van Odoo en natuurlijk zijn er geregeld vragen. Wij zijn er om je te helpen bij al deze gebruikersvragen. Bel of e-mail je hulpvraag en wij zullen je snel en effectief helpen.

We laten je niet wachten. Je directe hulplijn is dichtbij.

Odoo Experts maatwerk - Odoo maatwerk verzorgd door Odoo Experts.

Development

Met Odoo is standaard heel veel mogelijk. Maar soms is iets speciaals nodig en kan het niet anders en is maatwerk noodzakelijk. Geen probleem, wij hebben jarenlange ervaring met het maken van maatwerk in Odoo.

Maatwerk kan de oplossing zijn voor het ontbrekende puzzelstukje.

Odoo Gold partner - Odoo Experts is Gold partner

Odoo Gold Partner

Odoo Experts is opgericht in 2012 en heeft zich snel ontwikkeld als de nummer 1 Odoo Gold partner van Nederland en staat in de top 10 van de wereld. Al jaren zijn wij de juiste partner voor vele bedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij worden jaarlijks door Odoo getoetst op het aantal projecten dat we uitvoeren, het aantal gecertificeerde Odoo consultants en natuurlijk de kwaliteit van onze projecten. Hiervoor slagen wij iedere keer weer en heeft Odoo ons beloond met de Gold Partner status.

Go for proven quality and choose Odoo Experts.

Contact us for more info
Waar wij voor staan - Waar staan Odoo experts voor.

What we stand for

Odoo is een fantastisch ERP-systeem, dat veel meer kan dan de traditionele ERP-systemen. Maar Odoo is maar een softwarepakket. Het succes van Odoo is afhankelijk van de mensen die het gebruiken. Hierin word je actief ondersteund door de Odoo consultants.

Wij staan voor een persoonlijke en directe aanpak, waarbij wij nauw samenwerken om de Odoo implementatie tot een succes te maken.

Contact us for more info

Onze referenties - Wie zijn de referenties van Odoo Experts.

Our Odoo References

Onze Odoo Experts hebben al meer dan 100 Odoo implementaties uitgevoerd. Klanten waar we, stuk voor stuk, trots op zijn en waar we met veel plezier voor werken. Niet alleen tijdens de implementatie, maar ook daarna helpen we je met al je Odoo vragen.

Onze klanten zijn referenties, sterker nog, het zijn echte Odoo ambassadeurs en dus vermelden we ze graag op onze website.

Contact us for more info 

Onze projectaanpak - Hoe pakt Odoo experts projecten aan.

Our Project approach

Wij kiezen voor een intensieve, gezamenlijke en praktische projectaanpak. Vanaf de Odoo project kick-off start je direct met het gebruik van Odoo. In je eigen Odoo omgeving start je met je eerste project, de implementatie van Odoo. Iedere dag starten we met de drie belangrijke vragen: wat heb je gedaan, wat ga je doen en wat blokkeert je werk.

We verdelen het werk en doen het echt samen. Op die manier maken we jou en je collega's ook een expert in Odoo  😉.

Contact us for more info

Subscribe now!

Be the first to know the latest news, tips, tricks and everything else about Odoo. We share it via our Odoo Latest email.