Total Services N.V.

Total Services biedt uitgebreide schoonmaakdiensten gericht op het verbeteren van faciliteiten door gespecialiseerde services en producten. Ze zetten zich in voor gemeenschap en professionele groei, ondersteund door certificeringen en positieve klantfeedback.

Sector
Dienstverlening
Scope
CRM en Verkoopbeheer Boekhouding en Financiën Voorraadbeheer, Inkoop en Logistiek Personeelszaken (HR) Documentbeheer Buitendienst
Grootte
11-50 Gebruikers
Landen
ArubaOdoo Experts, bekend om hun expertise in het Nederlandse Caribisch gebied, zal een uitgebreide implementatie van Odoo-apps voor Total Services Aruba leiden, met als doel hun bedrijfsfuncties aanzienlijk te verbeteren. 

Dit project omvat het inzetten van Odoo verkoop en Odoo abonnementen om de verkoopprestaties te verhogen en abonnementen efficiënt te beheren, samen met Odoo facturatie voor een gestroomlijnd facturatiesysteem. Odoo Field Service, inclusief projectbeheer, en Odoo urenstaten zullen de service-operaties verbeteren. Ook wordt de Odoo Helpdesk-app geïmplementeerd om de klantenservice te verbeteren. Op het gebied van human resources zullen Odoo HRM Basis en Odoo verlof worden geïntegreerd voor effectief personeelsbeheer en efficiënte afhandeling van personeelsverlof.

Door gebruik te maken van hun uitgebreide ervaring en uitstekende reputatie in het Nederlandse Caribisch gebied, plant Odoo Experts deze implementaties nauwgezet af te stemmen op de specifieke behoeften van Total Services Aruba. Dit benadrukt niet alleen de optimalisatie van operationele efficiëntie en klanttevredenheid, maar bevordert ook de stroomlijning van interne processen en workflows.